Pip i Nosen! - Smirre är online.

MALMERFORS ÄR UPPDATERAT!

Måndag!

Vixey assisterade. Vilat på förmiddagen och sen handlade vi på eftermiddagen och har gått en promenad. BILDER PÅ FOTOBLOGGEN! - Dock får man gå försiktigt för det är fortfarande väldigt halt.

Fixat med akvariet och det blev riktigt bra.

Tvättat och stekte upp sista påsen köttbullar och kokade potatis med lingon till. Chattat med andra Furries.

Kollat på TV 3 och såg I huvudet på en mördare!

Tova Moberg, 19 år, är i sin pojkvän Billy Fagerströms våld. Han kontrollerar henne totalt och utsätter henne för utstuderad misshandel. I sin dagbok beskriver hon tortyren och sin rädsla för att dö. I maj 2017 slår Billy ihjäl Tova med en hammare och sänker kroppen i en sjö, fastsurrad vid en skottkärra.

Sen Minnet av ett brott!

Den 29 januari 2006 anmäler en mamma och hennes sambo att deras 10-årige son Bobby har försvunnit från en parkeringsplats utanför Göteborg. En stor sökinsats inleds omedelbart. Ganska snart riktas polisens misstankar mot mamman och sambon.

Vaknade på natten och tittade på två program på SVT-Play om Nazisternas mänskliga experiment!

Del: 1 - En makabrer upptäckt!

I november 1944 fritar fransmännen Strasbourg efter fyra år under tyskarnas regim. Men efter bara en vecka efter den efterlängtade dagen gör amerikanska styrkor en hemsk upptäckt. Tredje rikets vetenskapliga forskningscenter i Anheherbe. Sedan grundandet på 30-talet användes platsen för att legitimera nazisternas ideologi och framför allt den slutgiltiga lösningen. Men hur kunde några av 1900-talets skarpaste hjärnor komma att hjälpa nazisterna?

SVT-Play!

Del:2 – Att rättfärdiga ett brott!

Allt eftersom det tyska riket närmar sig sin undergång börjar man inse omfattningen av nazisternas styre. De vetenskapliga mänskliga experiment som utförts på begäran av Tredje rikets ledare var ett försök att rättfärdiga nazisternas planer.

SVT-Play!

Tisdag!

Blåräv assisterade. Har tagit hand om Mors teckningar och lagt dem i ett papprör som jag fått av Zebra. Har planer på att göra ett galleri åt Mor sen. Hängt min tvätt på tork.

Kollat på Tunna blå linjen del 4!

Polisens maktlöshet inför den höga brottsligheten gör Leah besviken. När ytterligare ett mord på en ung pojke läggs på hyllan kan hon inte längre bara se på. Hon bestämmer sig för att höja sin röst. Magnus och Sara drar åt varsitt håll i sina förhållningssätt till jobbet. De får ett gemensamt ansvar över en hjälplös människa, vilket sätter ännu mer press på deras relation. Saker förvärras av att Sara får oväntat besök. Leah har sagt till Jurek att lugna ner sig och att inte skaffa ett vapen. Han har inte lyssnat.

Vilat en stund mitt å dagen och sen Favoriserat på FurAffinity!

Var på Second Life och umgicks med andra Furries!

Var många Furries inne.

Träffade en rökande Varg men jag röker inte längre av två anledningar, för dyrt och onyttigt. Klarar mig bra på snuset nu så.

Var med Vargen Koban ett tag och vi hade det fint.

Gjorde en ny omgång köttbullar så det blev också köttbullar med potatis och lingon till kvällsmat.

Ätit kvällsmat och läst igenom Furrychatten. Fått upp mitt projekt på Rävskogen om senaste byggnationerna i New Tokyo!

Kollade på filmen Hanna på TV 6 på kvällen.


En tonårsflicka som tränats till den perfekta lönnmördaren av sin far skickas ut på uppdrag i Europa. Unikt nog har hon en soldats styrka, uthållighet och hjärna; det kommer från att ha uppfostrats av hennes far, en före detta CIA-man, i Finlands vildmark. Medan hon närmar sig sitt slutliga mål står hon öga mot öga med skrämmande avslöjanden om sin existens. Flickan är nämligen ett experiment, skräddarsytt genmanipulerad för att bli den perfekta soldaten.

Onsdag!

Vargen assisterade. Har vilat en del under dagen då jag har haft ont i huvudet och varit väldigt trött. Tror jag håller på att bli förkyld. Kanske får köpa Kan Jang om förkylningen inte går över och får prata med förvaltaren om det då en flaska Kan Jang kostar mint 120 kronor men det funkar bra.

Bytt sängkläder.

Skrivit till min förvaltare (ekonomiskt ansvarig person) om att betala in avgiften för Rävskogen och det fixade han med en gång. Kanon. ^^

Favoriserat på FurAffinity!

Sorterat en del av det från Mors kontorsrum i hennes lägenhet här i Finja som var i blåa backen, hittade en startnyckel till Forden som är såld och nycklar till hus och uthus i Norra Sandby. Samt en kamera men ingen laddare eller kabel till kameran så jag vet inte vad som är i den samt en CD-rom som det står ”privat” på. Samt knivbrynje och mejslar med mera. Även Gran Canaria kepsen, hålslag, kundvagnschipp, vykort, brev, sladdklämmor, tavelkrokar och en lertavla som Mor hade utanför sin kontorsdörr på stadshuset. Allt i en salig blandning.

Chattat med andra Furries.

Gjorde kycklinglever med kokt potatis och lingon samt grönsaker – majs, tomat och vaxbönor och Coca Cola att dricka till kvällsmat. Först en sejdel med kallt vatten.

Vargen kollade på hockey och jag satt mer med FurAffinity och tog hand om foton som jag hade i min kamera sedan i julas och sorterat in dem i fotoalbumet i datorn.

Sen kollade jag på NetFlix en film som heter The Autopsy of Jane Doe!


En far och hans son, som båda är rättsläkare, utför en obduktion på en okänd kvinna med mystiska skador och en fruktansvärd hemlighet. Eftersom hennes namn är okänt kallas hon Jane Doe. Allt eftersom obducenterna arbetar men för varje bisarr ledtråd kring hennes död blir de varse att de är på väg att avslöja något fruktansvärt. Något som borde ha fått fortsätta ligga gömt. Det ena värre än det andra och plötsligt börjar märkliga saker hända. Det blir en fasansfull natt när de inser att de döda helst av allt ska lämnas ostörda.

Såg sedan på Dokument Utifrån om Falluja!

Slaget om Falluja var det intensivaste under kriget i Irak, och det mest omfattande slaget som amerikanska soldater hade varit med om sedan Vietnamkriget. För de tusentals soldater som var där och för de civila som inte hade möjlighet att lämna Falluja före attacken blev livet aldrig mer sig likt. Västerländska journalister var inbäddade med trupperna för att dokumentera allt som skedde, i en stad där motståndet inte längre enbart bestod av irakier utanäven Al-Qaida.

Torsdag!

Blåräv assisterade. Vilat på förmiddagen. Sen hämtat medicin och handlat min Kan Jang och lite mat med mera.

Gått en promenad!

Redigerat filmen från Vargvisningen på Kolmården 2007!


Chattat med andra Furries. Gjorde spagetti med köttfärssås till kvällsmat.

Blåräv och jag kollade sen på filmen The Babysitter!


När tolvårige Cole spionerar på sin barnvakt Bee upptäcker han till sin fasa att hon är med i en sekt som utför blodiga ritualer i hans vardagsrum efter att han gått och lagt sig.

Fredag!

Blåräv har assisterat en del under fredagen då Vixey skulle fixa med några andra saker. Blåräv och jag har städat och fixat.

Jag har uppdaterat på min privata sida om VARGARNA PÅ KOLMÅRDEN 2007!

Vixey assisterade under eftermiddagen, vi har gått en promenad trots att det var riktigt kallt och rätt så halt.

Åt fiskpinnar med kokt potatis till kvällsmat. Var sen på Second Life och umgicks med andra Furries.

Träffade en Rävinna med lila päls.

Samt ytterliggare en Rävinna som hade solbrillorna på inne.

Träffade också en av Sergalerna.

Samt en bevingad vit Räv och en Hund med flera.

Samt en stor Drake som var ny.

Dansade med en annan Drake.

Senare på kvällen så kollade Vixey och jag på filmen Prometheus!


Några arkeologer beger sig till universums mörkaste hörn ombord rymdskeppet Prometheus för att hitta mänsklighetens ursprung. Men liksom Prometheus i den grekiska mytologin utmanar de därmed gudarna, vilket kan ha fasansfulla följder.

Lördag!

Zebra assisterade. Har varit i kontakt med Boxer angående mitt felande Discovery och efter diverse tester så kom vi fram till att det är ett antennfel. Men har fixat så jag nu på datorn kan se mina Boxerkanaler via Boxer Play. Var lite bök men gick att fixa så jag kan använda mitt Boxerkonto att komma åt Boxer Play eftersom jag inte har mobilt bank-id.

Jag vill ju gärna kunna se de fina rymdprogram som de kör på Discovery ibland.

Lyckades ladda Mors kamera via USB-ingången och har kollat på bilderna i den, ska gå igenom den sen och även längre fram gå igenom Mors externa hårddiskar och USB-stickor.

Läst FurryChatten och favoriserat på FurAffinity.

Stekte på köttbullar samt kokte potatis till kvällsmat. Varit på Second Life och umgåtts med andra Furries.

Var många Furries inne, Vargen som röker och TarHare samt Rävar med flera.

Träffade ett par fina Drakar.

Samt en ny Räv

och sen hängde jag med en av Vargarna.

Läst nyheter och Furrychatten.

Jag är mycket arg och frustrerad över detta med glaspreparerade bullar som någon/några lägger ut i Malmö för att skada hundar.

Jag tycker verkligen att Djurrättsaktivister skulle få beväpna sig och bilda ett medborgargarde för att få tag i dessa vidriga människor som gör sådant här.

Tre nya fall av glasbröd i Malmö!

Tre nya attacker mot Malmös hundar genom glas i bullar!

Detta är inget oskyldigt agerande eller något som görs på skoj som den/dessa människor gör mot Malmös Hundar.

Dessa ondskefulla och vidriga djurhatare skulle alltså kläs av nakna, släpas efter en bil på Malmös gator och bli spottade och stampade på, sen ha ett rep om halsen och hängas i lyktstolparna vid infarten till Malmö! Finns ingen tolerans för att skada och plåga djur!

Är så j*a fel att sätta människors rätt före Djurs rättigheter, sådant blir man riktigt förbannad på!

Tycker att man kan skada människor istället då genom att bygga bombbags och placera ut som man utlöser med ett SMS. De ska bestå av tre stycken metallrör, typ sådana från byggställningar som man fyller med C4 plastic och gängar på ett lock i vardera änden, i ena locket på varje metallrör är ett hål där man för in ett tändrör som är kopplat till en detonator som utlöses via att man skickar ett SMS till den. Dessa tre metallrör ligger i botten på en typ sportbag, sen ovanpå en propangasflaska och en glasbehållare med napalm. Sen fyller man sportbagen med muttrar och skruvar. Placerar den lite undangömt på något ställe där det rör sig mycket människor och när det är många människor så skickar man ett SMS och resultatet blir en kraftig smäll, blod och eld! 

Jag uppmanar alltså ingen att tillverka bombbags och skada människor, att hämnas är inte rätt - men jag tänker i sådana banor för jag blir så arg och frustrerad på djurplågeri och på synsättet att människor är mer värda än andra Djur.

Man får hoppas att polisen får tag i dessa personer som försöker skada hundar och låser in dem och att de får ett helvete i fängelset.

Söndag!

Vargen assisterar. Har tvättat mina sängkläder samt gått en promenad. Är minus 9 grader men sol och snö i Finja och jag tog några foton som finns på FOTOBLOGGEN!

Vi har fikat och kollat på Vargfilmen från Kolmården 2007 på stora TV,n via YouTube.

Vilat en stund, sen så har Vargen Discovery + i sin mobil så vi kollade på NASA-programmet speglat från mobilen till TV,n.

Ett Apollo 12-fotografi verkar visa en amerikansk militär utpost på månen. Finns det liv i haven på Jupiters månar? Neil Armstrong möter riktig fara.

Här finns en intressant PDF OM LIV I OLIKA FORMER!

Samt info om Eris som är en tvillingdvärgplanet till Pluto!

Inventerat frysarna.

Har chattat med andra Furries och favoriserat på FurAffinity!

Blev kycklingklubba med pommes till kvällsmat. Har kollat på I huvudet på en gärningsman!

Michael Skråmo blir känd som den svenska IS-terroristen när han ansluter sig till Islamiska Staten. I klipp uppmanar han människor att begå terrordåd, och snart blir han internationellt efterlyst.

Sen kollat på Nasaprogram om en händelse vid Pluto!

Efter att NASA:s rymdskepp New Horizon flugit förbi Pluto, upptäcker den ett mystiskt objekt som stänger ner sondens datorer. Experter undersöker vad det kan vara för någonting.

Gjort matsedel och inköpslista.

Måndag!

Zebra assisterade. Var på Second Life en stund på förmiddagen och umgicks med andra Furries!

Träffade ett par Rävar varav den ena var en Kitsuneräv.

Träffade Draken Erwin med flera Furries.

Zebra och jag har sedan handlat, köpte bland annat ströbröd, grädde och ett paket köttfärs, så det är köttbullar på gång i veckan och Zebra och jag beställde hem pizza som vi åt. Finemang och det var gott. Man får festa till det ibland.

Kollat på den nya Beck – Den förlorade sonen!


I en skog hittas liket av en man som visar sig vara Viktor Eklund, anmäld saknad fem år tidigare. Hans mamma är den kända författaren Cecilia Eklund som precis lyckats lägga hans försvinnande bakom sig. Det var Martin Beck som en gång höll i utredningen, men Alex tycker att den är ovanligt tunn och inte liknar hans vanliga arbete.

Läst lite djurrättsnyheter med mera och sedan spelat Sniper Ghost Warrior och kom en bra bit framåt i spelet. Verkar ha anlag för att vara bra sniper trots att folk säger att ADHD medför koncentrationssvårigheter men och andra sidan så är Asperger en vilja av stål. Jag har ju både Asperger och ADHD. I alla fall i spel så kan jag hantera flera olika sorters vapen, fordon, stridsflygplan och attackhelikoptrar men jag vet, spel är spel och att vara militär i verkligheten är något annat.

Kollat på Kalla Fakta!

Efter att en manlig kollega agerat opassande under en julfest hos Hälsinglandspolisen bestämmer sig Anna Lundgren för att skriva ett Facebookinlägg om sexismen inom kåren. Beslutet får stora påföljder och Anna tvingas betala ett högt pris.

Man blir ledsen och bedrövad, visst mobbning, sexuella trakasserier, förnedring, rasism och psykisk och fysisk misshandel finns på många arbetsplatser och skolor och en rådande tystnadskultur. Men att det även förekommer inom poliskåren är bedrövligt, polisen är en myndighet som ska stå för lag, ordning och rättvisa.

Polisen, Försvarsmakten, Djurrättsföreningar, Sjukvården osv. är ju liksom samhällsskyddande organisationer så jag hoppas att sådant här beteende är sällsynt inom dessa.

Varit på Second Life på kvällen och in på natten och umgicks med andra Furries!

Träffade Hunden med blått hår igen.

Samt en Fjällräv med fluffigt hår.

Bekantade mig med en ny Drake.

Sant en stor fluffig bevingad Varg med horn någonting.

Träfade en Räv och en Sjakal bland annat.

Samt en gul och vit Varg.

Senare på kvällen var en Skunk DJ och körde rejvmusik.

Rejv! Rejv! Rejva så pälsen står! Fullt ös! Långt in på kvällen sen.

Tisdag!

Blåräv assisterade. Läst igenom Furrychatten, fixat med byggnader till New Tokyo projekt och sen spelat mer Sniper Ghost Warrior. Jag är riktigt bra på det, smyger tyst och är iskall och beräknande, tar fienderna en efter en när de minst anar något och spränger viktiga installationer osv. Tänker på att använda varje skott väl och aldrig skjuta i onödan för att avslöja vart jag är.

Blåräv och jag fikade, har sedan gjort i ordning smeten för köttbullarna så får den stå och dra i kylen. Spelat Delta Force Extrem 2 uppdraget ”Trow Rotor.” Där efter spelat uppdraget där jag strider med andra mot en fientlig bas och ska slå ut fiendens GPS-omkodare.

Spelat mer Sniper Ghost Warrior men blev trött och agerade klumpigt, blev upptäckt och sen körde fast. Får på det sen igen.

Stekt köttbullarna och det blev en del. Glad att de blev så bra, precis så som Mor brukade göra dem.

Spelat lite Delta Force igen och skrivit på min Krigsbok 4!

Varit på Second Life med andra Furries!

Träffade Nattvind

och en Räv bland annat.

Samt en Varg

och några andra, Hunden med blått hår.

Åt köttbullar med potatis och lingon till kvällsmat. Frusit ner resten av köttbullarna.

Blåräv och jag kollade på två filmer på NetFlix!

The Babysitter: 2!


Två år efter att Cole överlevt en satanistisk kult väntar nästa mardröm: high school. Och demonerna från det förflutna? De gör fortfarande hans liv till ett helvete.

World War Z!


F.d. FN-anställde Gerry Lane reser jorden runt i en kamp mot tiden för att förhindra en zombie-pandemi som har fått arméer och regeringar på knä och som hotar att utrota hela mänskligheten.

Onsdag!

Vixey assisterade. Vilat på förmiddagen. Sen spelat mer Sniper Ghost Warrior och Delta Force. Tvättat kläder och fixat med olika saker kring New Tokyo projekt.

Åt sushi och keso till middag. Har sett en dokumentärfilm om Koreakriget på UR-Play!

Efter den japanska ockupationen av Korea 1910-1945 intog sovjetiska styrkor den norra delen av Korea och USA intog den södra delen av Korea. Vi ser varför Koreakriget utbröt 1950 och träffar historiker samt militärer som deltog i de blodiga striderna mellan Nordkorea och Sydkorea, och som berättar om verkligheten för de amerikanska och sydkoreanska styrkorna som båda stred under Förenta nationernas flagga.

Tagit hand om tvätten och hämtat en klockradio och några andra saker i Mors lya och tagit in posten, Sen gick Vixey och jag en liten promenad men det har varit väldigt kallt idag. Tog inga bilder.

Sen fikat och där efter spelat lite till.

Sen sett på filmen Wallander – tjuven!


Ystad drabbas av flera villainbrott och grannarna i området bestämmer sig för att ta saken i egna händer och vakta gatorna på nätterna. När de ser en misstänkt person misshandlar de honom svårt. Lite senare får polisen Svartman veta av en polsk kvinna att hennes man Jarek Kozyra har försvunnit. En liten stund senare hittar polisen Jareks bil uppbränd. När polisteknikern Nyberg undersöker Jareks mobil upptäcker han två bilder på något som liknar en död kvinna.

NYHETER!

Djur!

Så ska hotade fjällräven räddas – tolv norska valpar släpps ut vid gränsen i Norrbotten!

Utmattat rådjur har återhämtat sig!

På jakt efter ”Murres” vilda kusiner!

Här återvänder lodjuret till torpet i Kallinge!

Klimatförändringarna bidrar till fler arter av fladdermöss i Yunnan!

Renskötare i Norden tvingas till stödutfodring!

Älg gick igenom isen i Boden – se när den räddades från det iskalla vattnet!

Minskade risker för viltolyckor om man utfodrar på rätt sätt!

Fyra av fem rådjur klarar inte vintern på grund av snömängderna!

Hundträning på studentboende väckte oro – nu backar polisen!

Tre nya fall av glasbröd i Malmö!

Tre nya attacker mot Malmös hundar genom glas i bullar!

Extremt många älgar påkörda av tåg – polisen vädjar: Sänk hastigheten!

Ovanlig fågel skymtad vid Fyrisån!

Forskare tror sig ha hittat världens minsta reptil på Madagaskar!

Häst blev påkörd av bil i Piteå!

Sverige faller sönder – kan snart inte garantera el och vatten!

Södertäljebor om tågförseningarna: Inte kul att vänta i minus tio!

Förseningar och inställda avgångar i kollektivtrafiken!

Ny tågsträckning genom Köping – kräver stationsflytt och underjordisk tunnel!

Blekingelärare åtalas – hade hundratals barnporrbilder!