Tass! Tass! Tass! Smirre här med grejer på gång! =^__^=

I morse var jag på Sergal Nation!

Träffade en trevlig och söt sergaltjej!

En sergalsoldat var också där!

Satt och småpratade med en ny sergal som jag inte träffat förut, hon var trevlig! ^__^

Sen har det varit full rulle i First Life! Frysboxen hade frostats av i natt så jag fick använda massor av papper för att suga upp avfrostningsvattnet.

Sen kom Besim och 2 kompisar till honom med den stora lastbilen och tog både frysboxen, tvättmaskinen, det stora ekskåpet, stora bokhyllan, kökssofan och stora salongsbordet till mors lägenhet då! Hjälpt mor att packa upp och sätta in allt finporslin i ekskåpet och packa upp en del andra saker!

Sen åkte jag och Silverräven till Jysk och jag köpte ett glasbord där som jag monterat i min lya och det blev superfint. ^__^ Har dock en idé men det kommer kräva en hel del jobb. Det är att tömma och flytta min vitrin och då fästa om tipp skyddet osv, men att vitrinen står längre ner längst väggen i vardagsrummet, så kan jag ha akvariet stående rakt ut från väggen, så det blir som en liten berså i vardagsrummet med fåtöljerna och glasbordet!

hoppas Blåräv har bänken med sig i morgon, detta med vitrinflytten blir kanske en bättre lösning då bänken har rätt korta ben och det kanske inte funkar att ha den under fönstret för röret som sticker upp där och sen kanske inte så bra att akvariet står nära lilla elementet.

Har satt upp mina solcellsdrivna trädgårdslampor runt uteplatsen! Grannen med Huskyn tyckte det var mycket fint! ^__^

Har också skickat tillbaks dongelmodemet till Telia och med Silverrävens hjälp så har vi nog löst det, på Måndag ska jag då ha en 4G router för stationär dator, nätverkskabel, CD-skiva med program och transformator. Detta ska då kosta 399 kronor i månaden och jag har 10 GB datatrafik! Var dock orolig att det är för lite för mitt Second Life användande och krigsspelande osv. Men hört från två datakunniga personer idag att 10 GB räcker väl till! Japp, hoppas det funkar och att det är RÄTT GREJER PÅ MÅNDAG! 

Flyttar ju dit sängen, datorn och Tv,n den 28e och då måste Internet fungera!

Igår fixade jag och Danne med lite saker och vi var hos Zebra och jag fick en del köksgrejor av Zebras fru! Bl.a. knivar, en elvisp, bestick, glas, muggar och risskålar etc som de haft i sin sommarstuga, men att de nu har sålt sommarstugan.

Varit på Second Life i kväll igen!

Var på raveklubben och hade kul, draken som syns dansa bredvid mig gav mig två sådana här balla "tass-lasrar" ofarliga men effektfulla lasrar som man fäster på tassarna! ^__^ Sett att flera furries har sådana!

Tack så mycket! ^__^

De spelade rivig 80-tals musik och jag hade kul med mina lasrar som jag fick gratis av draken!

Pälsiga projekt! =^.^=

Lite nytt på min hemsida!

Extremt kraftfull dator men också extremt dyr! ^__^

SveaFur-Ragnar inlagd på min kramdjurssida!

Flera nya favoriter på min FA! - Bläddra framåt för att se fler!

Lexys rit-tråd:

Fin skiss på Chrystalia!

Cool katt-tjej!

RatWolf,s 3D projekt!

Ragnar Furluminati i 3D!

SpökGuden!

Om RatWolf eller någon av hans kompisar äger en 3D skrivare skulle en god idé vara att skriva ut  Furuluminati och Spökguden i 3D och visa på nästa Nordic FuzzCon! ;-)

Får ta FaceBook och bondgården i morgon, är supertrött!