Trött.... Har städat och Fjällräv föreslog att vi skulle åka till Ikea och köpa två djupa tallrikar och fyra aschetter så att min uppsättning är komplett samt äta på Ikea. Men Mor sa att jag tyvärr inte har råd nu. Hyra, mat och mediciner och snus är det jag måste ha pengar till nu. Samt att skaffa tågbiljetter för NFC närmare jul och om det finns möjlighet att köpa en stor TV och TV-bänk efter jul när de rear.

Second Life är ju en mycket fin sak som alltid känns bra och välkomnande!

Var ut till Narwille och umgicks med Sergalerna där.

Kelade med Krysune en stund, hon har ett hjärta av guld.

Tagit ett skönt bad och tvättat upp lite smutsiga kläder. Skypat med vänner och varit på FaceBook. Är någon vajsing med FB-chatten, Blåräv skrev till mig men jag kunde inte svara.

I kväll varit på Second Life igen.

Träffade min vän, Draken Kaii!

Träffade en stor grå Varg!

Träffade en fantasifull Furry.

Var fler Rävar där.

Träffade en av Skunkarna på klubben.

Det var en liten vit söt Räv som jag gjorde sällskap.

Träffade en Varg.

Träffade en väldigt fin Drake!

Var bra musik och dansade med ett par trevliga Fjällrävar!


Är lite gladare nu och dags att knoppa.

OBS - Kl 03:00 = 02:00 - VINTERTID!

*Kram!*