SPELDATORN HAR HAVERERAT!

Dock ingen större skada skedd då det var gamla spel jag hade på den. Blir till att köra in de spel som jag vet att jag spelar då och då på min nya Windows 7 maskin. Speldatorn "Foxxen" är en XP maskin från 2004. Har kört in Delta Force Extreeme på min nya maskin idag.


DAGEN!

Blåräv och jag har varit ute och grejat i huset, har tömt lilla fastan och så gott som skafferiet. En jäkla massa bröte man samlat på sig. Minst 30 färgpytsar och andra kemikalier som måste lämnas in som miljöfarligt + kasserade lysrör med mera. Höll på i 3 timmar ungefär. Köpte en baguette och Ramlösa för att ha som lunch. Gräset är 3 dm högt och behöver först slås med lie och sen klippas. Men inte kunnat göra det idag pga regn till och från.

Annars idag FaceBookat och varit på Second Life!

Alltid trevligt att vara på Second Life.

Träffade en grön varg där utan byxor.

Hållit på att bråka med min speldator som vägrar starta sin hårddisk.

Sen kört in Delta Force Extreeme på min nya PC och spelat Throw Rotor. Var dock lite bök med ikonen och inställningarna hur jag vill se spelvärlden, men fick till det. Uppdraget var att slå ut tre helikoptrar och en radar. men fick springa långt för jag rede inte av att hitta kommandot för att få igång terrängmotorcykeln.

Min fd flickvän som jag är vän med på FaceBook spelar i en teatergrupp och de har en pjäs som heter Psykbrytet som går 1e och 2e Juni i Lund. Skulel gärna vilja komma och se den. Inträdet är gratis men hon håller två platser för mig och min assistent.

Varit på Second Life i kväll igen.

Träffade en trevlig räv.

Var bra musik och några furries dansade på scenen.

Dansade med dem.

Dansade också med en stor varg och en annan furrie.

DRAKAR!


DJURRÄTT!

VAR EN DJURVÄNLIG TURIST!

Sommaren närmar sig och många bokar semesterresor till både när och fjärran. Se till att du är en djurvänlig turist när du är ute och reser. Djurvänlig turism är ett uttryck för ett etiskt tänkande, där turistens agerande och medvetenhet kan bidra till en bättre situation för djuren på resmålet.
Läs alla våra tips!

Vårt arbete för djuren är inte möjligt utan våra anhängare och vi hoppas att fler vill stödja våra kampanjer genom att bli månadsgivare.

SMS:a START DJUR100 till 72370 för att donera 100 kronor i månaden eller START DJUR50 till 72370 för att donera 50 kronor varje månad till Djurrättsalliansens livsviktiga arbete.

Du kan också donera direkt till vårt plusgirokonto 42 54 11-6.

SAUO POLIO FÖRBJUDER ANKLEVER OCH PÄLSKLÄDER!

OLAGLIG OCH OETISK BJÖRNJAKT!

SLOG IHJÄL KANINUNGE FÖR YTTRANDEFRIHET! - HELSJUKT OCH VANSINNE!


MILITÄRT!

Marine sniper engages Taliban with Barrett M107 .50 cal rifle!

Marine sniper engages Taliban with Barrett M107 .50 cal rifle

U.S. Marines with Company B., 1st Reconnaissance Battalion engage enemy forces from a patrol base near Sangin, Afghanistan, November 19, 2010. 1st Reconnaissance Battalion is conducting counter insurgency operations in support of the International Security Assistance Force. (U.S. Marine Motion Imagery by Cpl. William J. Faffler) 

Sverige ska inte vara en skyddad zon för terrorister!


FURRYRELATERAD REKLAM FÖR KOREANSK BIL!


Nyheter!

Oroligheterna ökar på Grytans flyktingförläggning!


Anställd på Migrationsverket i slagsmål med asylsökande!


Malmölärare örfilade elev!


MELODIFESTIVALEN!

Brukar inte titta på det då det inte är så många låtar som tilltalar mig, jag är hårdrockare och varit det sen barnsben. Finns massor av bra hårdrock på YouTube!

En person som kallar sig Vindögat skriver att han anser att Måns Zelmerlöv har en dold agenda med Nazism i sitt framträdande och tycker inte han ska få framträda. Alla har rätt att uttrycka sig men man undrar hur Vindögat tänker när han blandar ihop Asatron och Zelmerlövs låt HEROS med Nazismen och Hitlers självmord i bunkern. Det för mig låter lika absurt som när personal på daglig verksamhet hävdar att Furrykulturen är Satanism, perversiteter och ren ondska i sin grövsta form. :-(

Flera av mina vänner på FaceBook har reagerat starkt över Vindögas syn på Måns Zelmerlövs framträdande skulle ha koppling till högerextremism.

HÄR KAN NI LÄSA VAD VINDÖGA SKRIVIT.

Det kan ju vara så att Vindöga menar detta som typ Ironi eller så, jag har ju svårt att avgöra vad som är menat på allvar eller vad som är ironi.