Smirre gona game!

Varit på Second Life lite i eftermiddas

och träffade en varg som var hälften drake där, satt och pratade lite Engelska med honom om att julafton som firas idag i USA firas den 24e i Sverige samt vi pratade om CoD BO2 som han också har spelat. Du som läser min blogg idag är kanske förvånad över att jag är online en tisdag...

Silverräven har låst upp min dator idag fast det är tisdag som är Internetfria dagen i veckan, men eftersom jag fick Call of Duty BO2 i julklapp så har jag spelat det en del idag. Ett fantastiskt bra spel.

Var en del bök att installera det men efter mycket om och men så gick det.

Såg också till att uppdatera annat som jag har på Steam! ^__^

Och såg att Panterdjuret och FurFox addat mig på Steam, man tackar! =^.^=

Spelade campagn då och gom halvägs i uppdrag 2, första uppdraget var ett stort slag ute på Afrikas savann och fienden kom i hundratal, de hade mörsare som jag skulle slå ut och sen kom de med stridsvagnar också och angrep min lilla grupp. Hade då möjlighet att sätta in Predator med hellfirerobotar mot fiendens stridsvagnar och sen i uppdrag 2 så åkte jag i en helikopter och helikoptern blev nerskjuten och krashade på en stridsbår, då skulle jag och min grupp ta kontroll över stridsbåten och vi blev jagade längst floden av andsra stridsbåtar och en Rysk Hindhelikopter som jag sköt ner med en stinger och slog ut de andra stidsbåtarna med Akan. Där efter hittade vi en skadad man som tydligen var en underrättelseofficer och hade kunskap om Bin Laden osv, så vi han precis rädda honom från båten innan den sprängdes och vi gömde mannen i en grotta och skulle kalla på hjälp från ett hus uppe på en höjd som var väl bevakat. Hur än vi smög oss nära huset för att komma åt radion där och kalla på förstärkning så blev vi upptäckta av tungt beväpnade soldater så där blev det game over.

Silverräven och jag har gjort en god köttfärslimpa som var inlindad i bacon med klyftpotatis runt. Riktig festmat så här i juletid! Yay!

Nå väl, lite fredligare datoraktiviteter sen så - har jag varit på Second Life! ^__^

Hängde lite med Luskwoodfurrisarna! Clinton var där bl.a. men inte Tengu! Burr och några andra var där! ^__^

Hängde lite på The Ark igen men där hände inte mycket heller.

Det är ju julafton i USA nu så folk firar kanske jul IRL istället för på SL. ^__^

*Kram!* från Smirre