Yipp! Räven är online.

Skypade med en annan furrie innan idag och pratade om mina problem med SimCity, det är alltså ett Originbasserat spel, dvs att det kräver konenuerlig kontakt med deras server. Antagligen är det så att föräldralåset eller brandväggen blockerar signalen från Origins server - pratade med mor om det och vi kom överens om att jag ska försöka ta kontakt med Mårten istället som kan datorer på djupet för att få spelet att fungera! Liksom har jag betalt 399 kronor för ett SimCity anno 2013, så vill jag ju kunna spela det!  :-P

Har putsat fönster och koplat in elementen nu, snart dags att kanske starta upp dem för sommaren börjar gå över i höst!

Iaf så funkar Second Life, så jag har hängt på Raveklubben där större delen av eftermiddan!

Raveklubben "Yiff" på Second Life! Alltid bra musik och furries inne! =^.^= (Ja raveklubben heter så.)  Zebra och jag har gått en promenad i kväll! Fick en strålande idé tycker jag, att området mellan Magle Våtmark och Statena i Hässleholm skulle bli!

HÄSSLEHOLMS MANHATAN! =^__^=
Alltså fina imponerande skyskrapor med modenraste tekniken och lyxiga kontor - för furryverksamhet och djurrättsverksamhet! YAY!

Dock förklarade Zebra för mig att det skulle kosta miljarder att bygga och att det är inte ekonomiskt försvarbart, att furry och djurrättsverksamheten är inte så stor som jag vill tro och därför behövs inga kontorsskyskrapor till det.

Nå väl, en kul idé iaf och skulle ge Hässlehåla ett rejält lyft! =^____^=

Snart mat!

*Kram!*