Yips! Smirre är online.Var ute för en stund sedan och tog denna bilden, det regnar så det är inte andar som syns som små kulblixtar i luften utan vattendroppar nära kameraobjektivet. :)

Så tryckvirket är tillsågat och satt på plats och allt grävjobb med gången är klart. Sen ska vi få hem singel och då lägger vi på markduken - det gör vi inte nu för börjar det blåsa så kan den blåsa iväg och skrämma kossor eller blåsa ut på vägen och orsaka olyckor.

Har varit på Second Life på förmiddan och då är det natt i USA så då var det full aktivitet där! ^__^


Var på The Ark där jag träffade en Sergal och en katt! ^__^Var sen på Club Furzona och där var fullt ös och massor av furries som dansade och hade kul, så klart man hängde på! ^__^
Annars hållit på att pilla med min stad - Vulpesholm i SimCity på Facebook så jag har fått ihop pengar nu så jag kunde börja bygga det nya kvarteret och har både sumobrottningsaréna där, en Torri (Shintoportal) och ett vänskapsträd. Den sträckade rutan markerar nästa landområde jag tänkt köpa men behöver mer Landmarks och pengar för det. Ska då flytta bondgården dit och få loss mark där den ligger nu och bygga fina hus och göra en fin trädgård som jag kan köpa för de gula medaljerna om jag får ihop 450 stycken.


DATORN!

Datorn behöver uppdateringar igen så jag kör dem nu.

Snart mat också.

*Kram!* från Smirre.