Sommaren är här! =^.^=

Har inte bloggat på ett tag för jag har haft fullt upp. Ikväll har jag varit på fest med assistansbolaget i parken i Klippan och vi grillade och det var underhållning med musik, trollkarl/akrobat, tipsrunda och häst och vagn. En härlig kväll!

Innan idag så har jag och Alfonso cyklat en lång runda i skogen och var kul att ta ut cykeln och det blev full galop ner för backarna på vägen hem. Uppe vid jaktpasset i skogen där de jagar vildsvin så hade en grantopp rasat ner och den var full med kottar så där kunde jag fylla cykelkorgen med kottar och i kväll i Klippan var en speciell sorts tall i parken som släppt stora kottar så jag plockade en hel påse där också. Kotteshejk som jag är! XD

"Cone Trade center" i Kitanjau i Foxylvanien. ^____^

Skojar, det är världens högsta skyskrapa som ligger i Dubai där oljesheikarna träffas för att göra busnies. Den är över en kilomteter hög och den är några meter högre än Tokyo Tower som jag sett IRL som byggdes 2000 i Tokyo inför milleniet. Den skrapan i Dubai är ju med i filmen Imposible Mission Ghost Protocol där Tom Cruise med några speciella handksar klättrar på glasfasaden. ^__^ Klart bra film, den har släppts på DVD nu så den kom här om dan med posten från Ginza. Alltså Svenska DVD-lagret utanför Solna. Inte superkvarteret i Tokyo. :D

Olle och jag kollade på den i går! ^__^

I går så grillade jag och Olle flintatsek här i trädgården och jag var på Second Life också. Hade tänkt blogga men tiden räkte inte.

Var i Luskwood där jag träffade min vän Tengu och de andra. ^__^

Det är sommar i Luskwood också! =^.^=

Träffade en lila och fluffig sergal också! ^__^

Låg och slappade i hamocken! ^__^ Phurr!

Var på The Ark också! ^__^

Vargen Zenan var där bl.a. och några andra lurvisar.

I trädgården då!

Så har jag och Torbjörn fått upp en del av staketet och ska fortsätta med det i morgon! ^__^

Slatt med trimmer längst vägen och

slatt nässlorna som växte under mitt sovrumsfönster.

Fin fjärill på trappan! ^__^

Vi har också tagit upp alla trallarna på uteplatsen vid boden och satt

dem i grottan och tvättat dem med högtryckstvätten. Och idag har jag och Alfonso köpt träolja och penslar i Hässleholm så ska vi olja in dem innan de läggs på igen. Vi var också på Biltema i Kristianstad och köpte vindrutetorkare till bilen och lite annat.

Men i morgon så är det staketet som ska fixas innan det blir för varmt.

Mitt på dagen är det extremt varmt och då får man hålla sig inne och slå på klimatanläggningen i lyan. (Fläkten.)

Kram från Smirre