Yipp! - Smirre här.

Igår var det väldigt varmt, Vixey assisterade. Det var full rulle inför midsommar sm är i morgon. Midsommar är en mycket gammal tradition som sträcker sig tillbaka till Asatro och vikingatiden och järnålderkulturen. 

URSPRUNGSRELIGION! - ASATRO!

Välkomna till Nordiska Asa-Samfundet!


HÖGTIDER!

ASASAMFUNDETS HEMSIDA!

MIDSOMMAR HEDENDOM.SE!

Igår var det som sagt full rulle för att fixa allt inför midsommaren och det tog på både vixeys och mina krafter. Först ut till Grantinge och plocka en spann med jordgubbar, sen åka till Kristianstad och fixa flyglampan då det är mycket flugor på mitt rum och i lägenheten. Till Kvantum och köpa sill och lite annat, hem med det. Sen till Citygross och fixa 5 klio nypotatis som kostade i går 1 krona kilot, samt gräddfil och gräslök. Sen på kvällen hem till Terese och plocka sallad som Terese lovade mig att jag fick plocka av, även om inte hon var hemma så var hennes dotter det. Träffade också Schäfern Bruno som är alldeles hårig och har två hål i nosen, han är så fin och fluffig. Hihihi.

Blåräv assisterade sen på kvällen.

Var på Second Life och umgicks med andra Furries!

Träffade Sergalen Fluffy med flera.

Samt yterliggare en stor Sergal och en svart och röd Drake som jag inte sett förut.

Samt en Räv och

ännu en Räv.

Hängde med en blå och vit drake en stund.

Sen på kvällen så kör de serien Gåsmamman på nytt på TV, inte sett den förut men hört att den ska vara bra och det verkar den vara så jag tänker följa den nu när de kör den på nytt!


"Gåsmamman" möter vi Sonja som lever ett bekymmersfritt liv med sin älskade familj. Maken Fredriks marijuanaverksamhet ger familjens ekonomi en guldkant, men tillvaron slås i spillror och Sonja tvingas spela ett farligt spel med både polis och kriminella för att skydda sina barn.

Tog sen en lång skön dusch efter den häktiska och extremt varma dagen.

Har åskat under natten.

*Kram!*