Smirre här.

KATTGOSNING!

HUR MAN BYGGER EN BIL!

Ikväll varit på Second Life och umgåtts med andra furrisar! =^__^=

Träffade en utter b.la.

Samt fler furrisar!

Dansade med en vargen ThorKhan! Timmy var också där, men han var inte så pigg att dansa utan ville mest lyssna på musiken och väntade på ett par av sina vänner.

Jag ska ringa vårdcentralen i morgon, har i några dagar haft någon vajsing med min högra testikel - den stramar och känns som den domnar ibland. Pratade med sjuksyster i telefon innan idag och hon sa att det kan vara bitestikelinflammation och att jag ska ringa i morgon och få en tid till doktorn, kanske jag behöver penicillin för det. Får se vad doktorn säger, han får titta på min testikel så. Har ju till och från fått känslan av att bli väldigt varm och matt och för några dagar sedan sov jag 17 timmar i sträck. Så det är rätt uppenbart att jag har något skit i kroppen.

Ska ju till Fotvårds-Lena i Bjärnum på förmiddan också!

Dags att knoppa nu.

*Kram!*