Hej! Smirre här.

Har det skitjobbigt med abstinensen, men ska klara det. Är ju nu mot slutet av nedtrappningen av snus som det blir riktigt jobbigt. Men inser att jag måste sluta snusa för dels är det ett stressmoment att alltid ha snusdosan med sig och det är dyrt. Vill kunna lägga mina pengar på annat. Dels är hyran för den nya lyan högre och jag vill kunna köpa ny och fin elektronik efter hand. Samt spara till att om några år ha råd att resa till Japan igen och även besöka Shang Hai. Samt att jag har en dröm om att när jag fyller 50 år resa till USA och besöka b.la. Yellow Stone Nationalpark och hyra en helikopter och flyga genom Grand Canyon. Vara med på världens största Furrykonvent - ANTHROCON! Samt besöka en riktig Indianby och handla Indiankläder. Även besöka Kenedy Space Center och gå en guidad tur i Vita Huset. Dock att få träffa presidenten blir nog svårt att få tillstånd till. Men förstår att min USA-resa och det jag vill göra och uppleva i USA kommer kosta en hel del. Men allt detta är värt att sluta snusa för!

Där Blåräv bor finns en 4-bent skogsräv som heter Mia, hon brukar få bröd och annat gott som jag och mor skickar med. Hon springer med brödet hem till lyan och nu sista dagarna så har Mia blivit smalare och Blåräv och hans fru, har även sett en hanräv där. Så antagligen har Mia fått ungar! 

En dräktig rävinna hade blivit påkörd av en bil och det var fara för både henne och hennes ofödda ungar, men duktiga veterinärer i WILDLIFE AID UK räddade både rävinnan och hennes valpar, genom att förlösa dem med kejsarsnitt och ge rävinnan den hjälp hon behövde för att återhämta sig!

Caters News works exclusively with Simon and his team at Wildlife Aid UK to help promote their work in the mainstream media. To find out more and donate to their worthy cause, please visit: http://www.wildlifeaid.org.uk/

A pregnant fox has dramatically given birth to five adorable cubs by C-section.

The mother was discovered lying badly injured in the road after appearing to have been hit by a car in Byfleet, Surrey, on Saturday.

Suffering from serious head injuries, the pregnant fox was rushed to Wildlife Aid Foundation’s veterinary hospital in nearby Leatherhead - where they discovered she was pregnant.

One of the rescuers, senior vet nurse Lucy Kells, said: “We rushed her back to our veterinary hospital in Leatherhead but she was in a very bad way and she had several fits en-route.

Director: Wildlife Aid Foundation

RÄVBAJS-SHAMPOO!

DAGEN!

Zebra har assisterat idag och hållit på att fixa och dona i lyan!

Min RGB-lampa flippade här om natten och kan inte få rät på den, har skrivit en reklamation till Biltema om den. Hoppas få en ny.

Fått upp belysningen till hangarhyllan!

Har telefon i rosa hallen, dock ej inkopplad. Mor ska ringa Telia om att både få telefonnummer och Internet via jacket.

Fått upp lite bilder i sovrummet!

Natures Harmony har kommit upp under tändstickstavlan som jag fått av Safet en gång i tiden. Safet berättade att han som gjort tavlan är blind.

Bonaden med räven och tjädern har också kommit upp.

Blev fint med belysning och rävarna runt stereon och akvariet.

Samt min TV-hörna och vargbonaden kom också upp.

Rävtavlan över öppna spisen och några rävar på öppna spisen.

Tigern vid öppna spisen också!

Märkeskölden, andra märke och NFC-taggarna har fått belysning.

TV-spelskassetter och skivor ovanpå DVD-skåpet och en hylla för favoritfilmer.

BATMAN ÄLSKAR VARGAR!

NYHETER!

Looftlighter miljövänlig grilltändare!

Koppla upp bilen!

Hon vill modernisera slöjan – hotades: "Det väckte en hatstorm"


Kommunens tolkar kan inte tolka!


Ska nyanlända gå före i bostadskön?


Höjd skatt för pensionärer för att klara invandringen!

*Kram!*