Yipp! Smirre gona fira midsommar!
  Rävtjej på FA ritar fina teckningar!

  Malmerfors rävserier är uppdaterade - rävtjejen slapp mista svansen och rävarrna har tagit 50 vargar som fångar, fast vargarna säger att de van striden.

  Keke ritar leguanödlor modell modern konst!


En räv som njuter i solen!
Midsommarkatt!

Nyheter!

  Hur fungerar en tassgranat?!

  Kristna spanjorer kastade homosexuella indianer till stridshundarna!

  Svensk seger i slaget om snuset!

  Ett dumt sätt att använda en morot!

  Han mördade sin katt - rättsväsendet vill inte döma honom för djurplågeri trots att han alkoholpåverkad med sitt hagelgevär sköt ihjäl sin katt inne i ett bostadsområde! Rättsystemet har havererat här! Självklart ska han dömas för djurplågeri och åka in på sluten psykriatisk vård för han är klart psykiskt sjuk som gör en sådan sak! Det tycker iaf jag som kattägare, djurvän och furrie! Nästa gång är det kanske ett litet barn han tar livet av!


Smirre´s MIDSOMMAR!

Firat midsommarkvällen på en raveklubb på Second Life!


Träffade en gråräv från USA!

Han hade byggt en robotvarg som hade en laserkanon på ryggen och kunde skicka en kraftig 42 megawatts plamalaser, coolt! ^___^ Klart Foxylvanska armén vill ha sådana till landgående drönare! Yay!  
Inte dans runt midsommarstången men dansade med rävar, snöleoparder och drakar till tuff musik!

Silverräven skulle kommit idag men han hade feber, Kenneth och jag åkte in till Coop och handlade.

Har gjort jordgubbssaft idag också av jordgubbarna som Kenneth och jag plockade i går!Legat ute i trädgården och gosat med mina rävkramdjur och läst Illustread Vetenskap, den kom igår. (Har prenumererat på den sen jag var 12 år.) Var bl.a. en intressant artikel om hur det skulle bli om människorna bara försvann, japp, vargar och andra djur skulle öka i antal och vilda djur skulle ta över stadsområdena. Dock skulle en del olyckor också hända med bränder och havererade kärnkraftverk och rasade dammar osv. Inom 200 år skulle de flesta byggnader ha rasat samman och storstäder som New York, London och Tokyo växt över med träd och vilda djur skulle bo där. Inom 1000 år skulle alla spår av människorna vara borta.

Har spelat Black Hawk Down. Även om jag år så gott som klar i Somalia så har jag ju den uppdaterade TEAM SABRE och då uppdrag i Columbia. Uppdraget Arested Atempt är ett riktigt tufft uppdrag och har inte klarat det ännu. Men här är hur hela uppdraget ser ut!

Mor och jag har ätit matchesill och potatis med gräddfil och gräslök i kväll! 

Vulpesholm!

Sim City på Facebook har ju stängts ner, för att för få spelade. Iaf så börjkjade jag ju bygga en rävstad vid namn Vulpesholm där!

Men sen SimCity släktes ner så fortsätter jag bygga min stad i fantasin!Detta är Furcada Tower, det är en stor och imponerande byggnad. Den har en fantastisk park under en stor glaskupol och helikopterplatta. I byggnaden finns hotell, kassinon, spelhallar, biografer, affärer, kontor, discotek och mycket annat. Det stora ovala fönstret ger en fantastisk utsikt från en enorm mässhall för furrykonst. Taket på den högre delen lyxiga bostäder med i terraser med pooler och tennisbanor osv.Det nya bank-komplexet i Vulpesholm, mestadels kontor och konferenslokaler! Huvudkontoret för det nya 5G mobilnätet i Foxylvanien!Lyxiga bostäder för rävar vid hamnen där de lätt kan lägga till med sina båtar!UFO-centret han ju aldrig bli färdigbyggt när FB tillhandahöll med SimCity men nu har det äntligen blivit klart!FurNations kontorskomlex i Vulpesholm!

*kram!*