Yipp! Räven är online!

Rävigt: =^.^=

Malmerfors rävserier uppdaterade + mycket fin rävteckning på FA! =^.^=

---------------------------------------------------------------

Idag har jag fyllt 37 år men är ändå 14 år i hjärta och sinne, en del kallar mig "childman" men det är så jag är och alla är olika och det är ju det som är fint, att alla inte är lika dana. Iaf vill jag själv kalla mig för furrie, för det är det jag är först och främst.

MIN FÖDELSEDAG!

Det har varit någon plussgrad idag, is och snö på marken men regnade lite under förmiddan, små, små droppar. Jag och Olle var ute och gick stavgång i byn.

 

I går gjorde jag chokladbollar men de blev lite lösa för smeten var påverkad av att det var varmt i köket, så de blev lite kantiga. Vi har några kvar idag.

Mor har gjort en fin tårta.

Tarek var och hälsade på mig idag och Olle och Tarek diskuterade rättvisa och Islam. Jag visade Tarek min FA och blogg, mina modellplan och gosedjursrävar samt rävaltaret och berättade att jag till våren ska resa till Japan och bl.a. besöka Inaritemplet.

Vi fikade och åt tårta och chokladbollar! =^__^=

Av mina assistenter fick jag två filmboxar, den ena om WW2 och den andra om modern krigföring. Jag fick också 500 kronor av min mor! ^__^ Tack.

Wolfer har grattulerat mig på FA! Tack! =^.^=

Har varit på Second Life också idag!

Höll två rävar sällskap i Luskwood. =^.^=

Var på The Ark också! Fang och ett par andra furries var där. ^__^

Kram från Smirre