Smirre här.

Marcus Starkiller - ritar rävar och tema på Star Wars etc!

Lite nya läskiga skapelser från Chricko!

Har varit på akupunktur idag och under förmiddan använde jag min sista snus!

Varit mycket att fixa med idag, Måsen och jag har fixat släp med kåpa och hämtat de sista grejerna i Norra Sandby. En hel del lådor som mor ska ha samt hämtat frysboxen och köpmansdisken som jag har hos mig.

Blev riktigt bra!

Finns lite saker kvar i Norra Sandby. B.la. ett parti konserverad katt och hundmat som Blåräv ska få och trätrallar som jag ev kan använda till mina utemöbler här! ^__^

Fick ju upp det låsbara plåtskåpet som jag har externa hårddiskar och USB-minnen i samt lite annat som jag är rädd om och min pistol och skotten till den. Alltså det är en licensfri men skjutbar pistol som skjuter 6 mm plastkulor. En så kallad Soft Air Gun. Är stort ansvar att bara äga en sådan. Men innan jag får äga ett riktigt vapen och om jag får det någon gång, så måste jag vara helt stabil i psyket och ha vapenlicens.

Har ju en del replika , b.la. en M16 och en AK47!

(USA.s automatkarbin och Rysslands automatkarbin.)

FURRIES!

Fantastiska vargar!

*Kram!*