Pip i nosen! Smirre är online.

Det har varit hett idag också och vi har handlat på förmiddan, köpte en del saker till att göra en smarrig sallad sen samt köpte lite annat gott.

Hjälpt mor en del i hennes lägenhet och Blåräv har med hjälpt till, Blårävs maka kom på besök och mor hade gjort fina räksmörgåsar.

Tog ett skönt bad också och sen kollade vi på gamla filmer från Gumlösa, år 1993 med Jessi och kattungarna och från 1998 när jag körde grävmaskin och vi la om avloppet i Norra Sandby.

Blev en lång kväll hos mor!


Några nya favoriter på min FA! 

Myaddib - är en tecknare och en kille som åker på konvent för att bli tassad på av rävar och andra furries! Lol! :-D Kanske en spännande upplevelse? ;-) 


Rävar från FaceBook! =^_^=

Furry! =^_^=DJURRÄTT!

VARGFRÅGAN!

Som regeringen har skött vargfrågan så riskerar Sverige att dras inför EU-domstol för brott mot bernkonventionen och EU,s art och habitat direktiv. Den jakt som man bedrivit på vargar i Sverige är klart lika hemsk och etiskt förkastlig som utrensningarna på Balkan på 90-talet.

Sverige vill framstå som en demokrati, men varje höst och vinter så mördas rävar och andra djur i Svenska skogar och liksom ingen beslutsfattare reagerar över detta, men samtidigt kan Svenska politiker stå och fördöma Israels kamp mot Hamaz. Men vi Svenskar är inte ett dugg bättre än Israel eller Milosowitch soldater som rensade den ena byn efter den andra i forna Jugoslavien på 90-talet.

Iaf här kan man läsa om PARTIERNAS INSTÄLLNING I FRÅGAN OM FOLKMORDEN SOM BEDRIVITS I SVERIGE DE SENASTE ÅRENS VINTRAR!


Till dig som lever i verkligheten!

Älskar du din familj?

Älskar du dina barn?

Älskar du dina djur?

Älskar du dina vänner?

Då ska du skaffa denna och ha den med dig över allt!

*Kram!*