Yipp! Smirre här i natten den sena.

Har hjälpt mor en del i hennes lägenhet, fixat med saker och tvättat. Handlat till både mig och mor.

Ägnat mig åt FaceBook en stund nu och min virtuella bondgård.

Rävar från FaceBook! =^.^=


Furry!


DJURRÄTT!

Förtidsröstningen har börjat. Vill du att djuren ska behandlas som individer och inte som saker? Skriv "Djurens parti" på en blank valsedel om vår förtryckta valsedel saknas, tack!

Pälsindustrins sanna ansikte avslöjat.

Man bör satsa på att stänga ner de farmar och industrier som driver denna smutsiga bransch,

Avveckla pälsindustrin och stärk djurens rättigheter.

Skriv på, snälla snälla stäng ner dessa vidriga förintelseläger!

VARNING! NÅGON SKJUTER KATTER I BÖDA.

Igår kväll kom min älskade katt Bison in vid 20-tiden, kraftigt blödande ur munnen och nosen och allmänt medtagen. Åkte i ilfart till Läckeby Djursjukhus (Tack Lillan!) där det, efter undersökning och röntgen konstaterades att han blivit skjuten. Kulan satt fortfarande kvar under nackskinnet. Slutligen hittades även ingångshålet, i gommen!!!!! Någon har alltså skjutit honom i gommen (hur är detta möjligt?) och som genom ett mirakel tycks kulan ha gått snettoch fastnat i nacken på höger sida, utan att skada hjärnan. Nu är han inlagd och får intensivvård. Ber till gud att han klarar sig. Händelsen är polisanmäld. Om någon sett eller hört något i norra Böda, mellan 16.00 och 20.00 fredagen den 16/5 (igår) som skulle kunna ha med detta att göra, hör av er till mig på 0730-521894 alternativt till polisen på 114 14. Tips kan lämnas anonymt. En annan av mina katter försvann spårlöst för ca 2 månader sedan. Blev han också skjuten? Det har pratats länge om att det försvinner mycket katter häromkring, något som även veterinären bekräftade. Håll era katter under uppsikt och dela gärna detta inlägg så vi kan få fast den ynkliga människa som plågar och dödar oskyldiga djur på norra Öland. Skänk gärna en tanke åt Bison också, så att allt går bra. Tack!Lina Eklöf

Man dömd till böter för att försökt hugga huvudet av en katt!

Han låste in katter och lät dem svälta till döds!

En del personer tycker att jag ska engagera mig i Amnesty också men som djurvän och djurrättskämpe och furrie så kan jag inte det. Eftersom jag är för dödsstraff när det gäller grovt djurplågeri och även när det gäller pedofili. Jag är också för parkrangers, djurpolis och tycker att djurrättsaktivister och furries skulle ha laglig rätt att äga och bruka skjutvapen för att skydda djuren mot djurplågare och även skydda sig själva mot idioter och haters!

*Kram!*