Yipp! Räven är online.

Dead dog party är mer en efterfest/ceremoni för dem som arrangerat FuzzCon så jag, Werefox och Zebra har hyrt en bil och körde runt och tittade lite, vi var bl.a. i Mariefred och kollade på gamla hus och ett slott och gick i parken vid sjön  där.


Bilder från NFC finns på NFC,s hemsida och på forumet här. 

Mina bilder kommer upp här på bloggen sen när jag kommit hem till Skåne igen för datorn som jag lånar här är en Mac och utan kortläsare, så det är rätt annorlunda att köra Mac - när jag är van vid PC. ^___^

Håller på att fixa maten nu som Silverräven lärt mig, dock glömt att filma för vi har fullt upp. Bakar tomaterna med getost istället, man ska inte vara rädd för att göra nya saker.

Sen skulle vi kolla på någon film som heter Vargbarnen! ^__^

Kram från Smirre