Yips! Smirre är online.


 MALMERFORS RÄVSERIER ÄR UPPDATE!

Var studiedag i går så jag var här hemma och ritade lite och något publicerade jag för Jaktkritikerna. =^.^=Idag har Torbjörn och jag handlat och Torbjörn köpte en film som vi kollat på idag, den heter Prometheus

och är en film som egentligen är filmen om vad som hände innan Alien 4-ologin.

Torbjörn och jag har klippt gräs samt jag har tagit alla färgspannar medmera som inte klarar frost och vinter och satt in det i pumprumet där det är varmt, så färgen inte blir förstörd.

I kväll har jag varit på Second Life en stund! =^.^=Var i Luskwood där jag träffade några andra furries!Var sen på The Ark, var några där fast vargarna Zenan och Fang har jag inte sett på ett tag och inte rävinnan Katlyn heller. Nå väl, de har väl ett liv utanför Internet också, he he! XDTräffade en gråräv där! =^.^=

Var på Club Furzona där var dock ingen dans men satt och småpratade med några andra furries!

Ska snart knoppa, är väldigt trött.

*Kram!* från Smirre