Yipp! Räven är online.

Varit ute i Stockholm och Werefox, DV och jag har kollat i datorbutiker och vi var till modellplansbutiken så jag har köpt en Tigerhelikopter och en B2 Bomber. Ska bygga dem sen när Silverräven och jag har gjort en bättre hylla till mina flygplan.

Umgåts en del med Frenzee, Alexis och Mickel och var med på gruppfoto för SveaFur.

Har sen under eftermiddan suttit och lyssnat på ett långt föredrag om Internet, nätetik, serverdrift och Second Life.

Ska väl bli rave i kväll så får se hur läge jag orkar vara med, är rätt trött. 

Funkar bra att snusa Ingefära så jag klättrar inte å väggana här utan är social och trevlg med de andra furrisarna och väldigt glad och tacksam över att få vara här på NFC och träffa dem irl och se hur fina och bra kamrater de är! Tack!  ;-) 

Kram från Smirre