Yips! Smirre här!


=^.^= VULPESHOLM TILL NYA HÖJDER! =^.^=Japp! Sim City har tema på Japan denna veckan och jag fick ett erbjudande om att bygga ett Shintotempel så¨det har jag gjort + att jag flyttade vänskapsträdet dit också!

Shintotemplet är helgat åt Inari! ^___^

Detta måste klart firas! YAY! Party!


DAGEN OCH SKOLAN!

Idag har jag varit hos doktorn i Kristianstad på förmiddan och tagit prov och på eftermiddan har jag varit skolan, renskrivit min engelskaläxa och haft IL och jobbade då med Svenska-texter och sen hade vi tipspromenad längt Almaån.

Torbjörn och jag har handlat på vägen hem. Hade bilen idag att köra med så vi åkte inte taxi.

Varit problem med vattnet igen så vattenkillen har varit här idag och fått ordning på det, var ingen luft i hydrofortanken och troligen släpper den avancerade kranan i duschen in varmvatten i kallvattnet om det inte är tryck i hydrofortanken.


*Kram!* från Smirre