Fluff! Pip! Yipp! Yipp! - Smirre är online.

Har gått med Hårig Schäfer idag, en rejäl runda. Varit relativt varmt idag.

Tagit en skön dusch sen efter hundrundan.

Varit ut till Klippbyn och umgåtts med några Sergaler där.

Umgåtts med min Mor på eftermiddan, hon hade en hemtjänstkille hos sig som var musiker och han hade sett ett TV-program om furrisar. Han tycker det är positivt att jag är engagerad i Furryvärlden. Glad att alla som inte är furrisar inte idiotförklarar mig för att jag är en furry och låter furryvärlden vara en stor del av mitt liv. Det är som sagt mitt val att vara där och jag älskar Furryvärlden och de flesta andra furrisar. <3

Hämtat Labradoren och Cockerspanieln på hundpanget, gått med dem. Lekte stridspilot i BMW,n.

Flög F-35 Lightning och slog ut ett raffinaderi, en radarstation samt slog ut Scoudramper med laserstyrda robotar och förstörde en bränsledepå, serverbyggnad, ammunitionsförråd, stabsbyggnad, helikoptrar, stridsvagnar och lastbilar med Termitplasmabomber.  Sköt även ner några MiG-ar och ett par helikoptrar med Phonexrobotar och Iris-T samt med den påhängda laserkanonen.

Lufttankade över havet på vägen hem till Foxhall Air Base utanför New Tokyo.

En grupp andra Rävstridspiloter från Fox Hall Air Base som flög F-18 Super Hornet och F-22 Raptor säkrade sjöleden för Sergalernas handelsflotta och rensade bort Mänskliga pirater från sjöleden.

Tillbaks till verkligheten.

Hjälpt mor att säkerhetskopiera diverse datorfiler och diskat hos mor.

Kollat på TV i kväll, var ett intressant program om vithajar som simmar längst USA,s västkust. Några av Vithajarna hade radiosändare, så man kunde följa dem via satellit och såg att de simmade väldigt långt. Man dök också ner i en säkerhetsbur och en enmans mini u-båt för att filma Vithajarna. Fascinerande Fiskar.

Från Vithajar till Pokémons. Så hittade jag en rolig bild på SveaFurs Randombilder, med tanke på det mobilbaserade Pokémon Go som blivit superpopis.

Dags att knoppa nu.

*Kram!*