Sergaler är en typ av  fantasiväsen med päls, de är ganska vanliga inom furry fandom och man ser dem på Second Life ibland! Jag tycker de är mycket coola varelser och gillar dem starkt! =^.^=

En Sergal är en varelse med hajliknande drag från Vilous värld.

De lever på planeten Vilous nu mera, även om deras avlägsna förfäder härstammar från planeten Eltus. Sergaler är övervägande biologiskt lika däggdjur. Deras nosar är smala och spetsiga, liknande nosen på en haj. De har gnagareliknande fingrar, kängurufötter och ett märkbart uppväxt bröstben som kan ses som en klump av fluffig päls i mitten av bröstet. Strängt taget står deras huggtänder bakåt (i förhållande till en hund / katt / räv) Dessutom är det på grund av sin långa päls mycket svårt att se deras huggtänder i en sidovy också.

En sergal kan leva omkring 160 år. Den genomsnittliga höjden på en sergal sträcker sig från ca 7 fot till 8 fot lång, fast det här medelvärdet har visat sig öka under de senaste generationerna.

En sergals päls kan vara vilken färg som helst med olika märkningstyp.

Det finns två arter av Sergal, en med lång päls och en med kort päls, färgen kan variera från svart, till grå eller vit, sergaler kan också ha rosa , gul, blå eller grön päls i olika nyanser och varianter!

Iriser är avlånga som hos katter och de är dock begränsade i sin färg; antingen grå eller ljusblå. Det finns emellertid åtminstone ett känt fall av mutation som resulterar i färgförändringar.

Sergalers basföda är ofta fisk men de jagar och äter även annat, bland annat människor!

Sergalerna använder vanligtvis en keramisk rustning i strid och vapnen är huvudsakligen svärd, sin speciella bladestave samt prickskyttegevär och spjut! De strider ofta mot människor och tar tillvara kött och skinn från människor som de dödat i strid!

De har starka ben och kan springa fort och hoppa långt!

Sergalerna är intelligenta varelser som finns på flera planeter runt om i Vintergatan, deras uppgift är att skydda och hjälpa olika djurcivilisationer mot onda människor!

Sergals Meet and Greet!


Sergals: The World of Vilous - del: 1


Sergals: The World of Vilous - del: 2


Sergals: The World of Vilous feat!


Filmen Midsommar!

Vi Svenskar är ju i omvärlden i modern tid kända för att vara fredliga och fromma av oss men vi var en gång ett krigarfolk av Vikingar och enligt filmen så finns den mörka sidan av Asakulten kvar i Hälsingland! När Asakulten tar sig extrema uttryck så kan vad som helst hända – precis som när det gäller Islam eller Kristendom när det tar sig extrema uttryck!


Rysaren "Midsommar" tar oss till en isolerad svensk by, där ett ungt par ska spendera sommaren. De hamnar mitt i svenskarnas excentriska midsommarfirande, som spårar ur i något otäckt.

Dani och Christian är ett ungt amerikanskt par vars förhållande håller på att krackelera. Men efter att Dani råkar ut för en familjetragedi håller sorgen dem samman och Dani följer med Christian och hans vänner till en avlägsen by i svenska Hälsingland där de ska få vara med om ett unikt midsommarfirande som bara sker vart nittionde år.

Vad som börjar som ett harmlöst sommaräventyr i midnattssolens land förvandlas till något mycket mörkare när den sektliknande byn bjuder in dem att delta i ett firande som får det idylliska paradiset att kännas allt mer obehagligt och hotfullt.

Från "Hereditary"-regissören Ari Aster kommer en krypande otäck filmisk saga där en värld av mörker uppenbarar sig i fullt dagsljus.