Yipp! Räven är online.

Second Life har ju för mig handlat om att interagera och gosa med andra furries - men hur stort är Second Life egentligen? Ja det är enormt! Ungefär 30 000 000 användare besöker Second Life dagligen och det finns hur många ställen som helst.

Second Life för mig har ju mest varit Luskwood, Arken och några andra klubbar, tex så finns det ju flea olika Shintotempel och även Inaritemplet finns på Second Life!  ;-)Eftersom jag inte har möjlighet att resa till Japan varje helg och att en sådan resa kostar 25 000 kronor och tar ca 20 timmar från Norra Sandby tills jag är på flygplatsen i Tokyo och sen ett par timmars resa med Shinkansen till Kyoto och ca 30 minuter med tunnelbanan ut till Inaritemplet som ligger på en höjd utanför Kyoto... Så med hjälp av Internet, Second Lifes programvara och några sekunders laddtid kan jag utöva min religion med hjälp av det mest fantastiska som den moderna teknologin har skapat! Nämligen SECOND LIFE! Den/de som kom på Second Life borde få Nobellpriset i IT! =^__^=

Har större delen av seneftermiddan varit på Second Life.


Var en del furries i Luskwood! ^__^Finns ju en Inari-räv i Luskwood också men tror den inte spelas av någon person utan av en datorn någon stans för att Inaritrogna Shintofurrisar ska känna sig till freds i Luskwood. ^__^Var en sttund på The Ark också! ^__^

Hittade en lista över olika furryklubbar för vuxna furries och det fanns flera hudnra. Några var dock toma eller bara 2 eller 3 furries inne.

Men hittade en helt palats som var fint och tillägnat furries!Verkligen pampigt.

Hittade också en raveklubb där det var en hel del aktivitet. Yay! ^__^Hamilton och jag har försökt uppdatera Pandan men det fungerar inte som det ska, så vi får ta hit någon dataexpert som kan uppdatera den och allt annat som behövs och köra totalservice på datorn min.

*Kram!* från Smirre