Yipp! Räven är online.

Räven Anton ritar mer krig!  :-)

Här kommer senste skörden av "En teckning om dagen!"

Cone Head!

Säl på skateboard!

Flying Kitty!

Flagstång!

-----------------

Igår så köpte vi tigersalva som hjälper mot min onda höft och rygg. Alfonso kände på mig i dag och masserade, han sa att jag har någon konstig knuta i ryggen och att jag bör låta en läkare kolla på det.

I går så grillade Torbjörn på kvällen och jag hade gjort sallad, var en fin kväll så vi satt ute i trädgården. Sent i gårkväll var det en spännade film på TV om någon genetiskt virus som gjorde folk till zombier och de sköt zombier och en tjej hade gurkaknivar som hon vas superskicklig med samt en kille klättrade upp i ett torn och med en G36 sköt han på zombier. Under ett hus djupt ner i marken fanns ett högteknologiskt labb där de klonade människor osv. Kommer inte ihåg vad filmen hette men den var klart häftig!  :-D 

Idag har "Det vilda London" gått i repris på TV och mor har spelat in det medans jag och Alfonso varit på Naturum i Kristianstad medmera. Så det ska vi lägga in på skiva sen + Japanresan och dokumentärprogrammet om Second Life!

Har varit på Second Life en stund i kväll och när jag skrivit klart bloggen så ska jag gå ut och vattna för det behövs för det har varit väldigt varmt idag!


Tengu var nu i kväll i Luskwood! =^___^= Samt flera andra underbara furries!


Satt och pratade med Tengu en stund, han hade hållit på att måla på sitt hus i USA där han bor irl och därför inte varit på Second Life på 2 veckor. Glad att han är tillbaka! =^__^=

Var rivig rock´n´roll så jag och Ranelei dansade och ahde kul, det är alltid kul att dansa i Luskwood! Murr! =^__^=


Gick sen till Arken! ^__^


Dansade i Arken också! ^__^

I kristianstad då så var vi på Naturum och kollade på allt fint som de har kring Kristianstads vattenrike medmera. Man kunde åka i en simulatorhytt en förprogramerad tur där man först flög helikopter över kristianstad och avttenriket, sen åkte emd en snabb motorbåt på Helge-Å och sen dök ner under vattnet med en mini u-båt och kollade på fiskar och undervattensvegitaton! Klart spännande. Dock fick man inte fotografera eller filma i simulatorn.

Men här är lite bilder från Kristianstad idag! =^.^=

Vi lämnar Hässlehåla med tåg!


Gammalt fint hus i Kristianstad!


På väg ut i Vattenriket!


Finlandshusets terasslägenheter på långt håll.

NATURUM!
Kikare för att se på fåglar!Här kan man studera smådjur i vattnet!Fiskar i akvarium, är Brax, Aborrar, mörtar medflera vanliga svenska sötvattensfiskar!I Kristianstad bygger de ett nytt stadshus!Vid det nya stadshuset står 3 stycken stora och höga lyftkranar, tog denna bilden just till en varg som jag vet gillar lyftkranar!  Varsågod! ;-)

Alfonso och jag gick och tittade på en fin trädgård också!

Där växte fina rosor bl.a.
Odlingar för grönsaker och kryddor!Buske som är en koja!
Litet växthus för att driva upp plantor!Gäss och ankor!De ska visa musikalen "Cats" på teatern i Kristianstad 29/9 och den skulle jkag vilja se, hört mycket positivt om den och att den är uppskattad av furries! =^__^=Denna staty sägs att man ska få lycka om man smeker henne, dock var statyn het som en spisplatta då solen skiner på den större delen av dagen. Men se om man får lycka i kärlek efter att smekt "Miss Kristianstad!"Såg en väldigt rolig och söt hund också! =^__^=

 

Nu ska jag gå ut och vttna i trädgården och se till att Alfonsos hund får rasta av sig lite! =^.^=*Kram!* från Smirre