Yipp! Räven är online.

Det finns soldrivna tangentbord - men ljus från en vanlig lampa räcker för att driva dem.

Jobbat hårt idag, har hjälpt chefen att sätta upp hindren på ridbanan och jag, Olle och Robert har gått med hundar samt borstat hundar. En av hundarna gillade inte att bli borstad så den nafsade Robert i handen men som tur var gick det inte hål.

Igår var jag och Marrianne ute på gården och gick med hudnar, vi gick 8 långrunder så jag gick 16 km så jag hade superont i ben och fötter så jag orkade inte dansa utan när vi kom hem från jobbet så la jag mig tidigt.

I kväll har jag chattat lite och varit på Second Life.

Har läst Malmerfors Rävserier också!

Varit en stund i Luskwood och Tengu med flera var där. ^__^

Var på The Ark där jag träffade en trevlig gråräv och vi dansade och hade kul! =^.^=

Kram från Smirre