Hejsan! Smirre här.

I går måndag så assisterade Zebra. På förmiddan var jag ut till Narwille och var med en av Sergalerna.

Besökte sen Mor på sjukhuset och hon är betydligt bättre, skönt. Tog med Mors surfplatta till sjukhuset men WiFi,t på sjukhuset funkar väldigt obra.

På kvällen var jag på Second Life och umgicks med andra Furries!

Träffade en röd Panda och han var skojig.

Samt träffade den blå Hyenan och

en Hare.

Kollade sen på del 7 av Gråzon!

Det var spännande, Viktoria beordrades av sin Arabiske studentkompis att stjäla datafiler till BAT-en som sitter i drönaren och hennes kollega kom på henne och tog hårddisken. Detta resulterade i att hennes kollega blev mördad av en kvinna som jobbade på flygplatsen som är i maskopi med terroristligan. Men SäPo och PET är terroristerna på spåren.

Idag så har jag fått hjälp med att fixa mitt Call of Duty Black OPS och tydligen så är det inte via Steam som vanligt, utan jag fick skapa konto på Bizzard och ladda ner deras app innan jag kunde skriva in nyckeln och påbörja nedladdningen av Call of Duty Black OPS 4!

Call of Duty: Black Ops 4 – PC Trailer!


Spelet är på 63 gigabyte och detta har tagit hela dagen att ladda ner och kommer att ta ytter liggare tid, är 50 GB kvar att ladda ner nu så detta kommer inte vara klart för än i övermorgon och vilket gör att Internetet går rätt segt till övriga saker.

Man ska också skapa en avatar men fick inte ladda upp min avatar "Smirre Kirax" från datorn utan fick välja en från Blizzards avatarpool. Finns en massa. Alla möjlga figurer - aliens, olika soldater, troll, robotar, drakar, mangafigurer, zombies osv. Dock hittade jag ingen Räv men iaf en Varg så den valde jag.

Synd att de inte hade så många Furryavatarer mer än denna Varg och ett par Drakar. Men iaf är Vargen grym och cool.

Blåräv och jag har hälsat på Mor, tagit hem Mors surfplatta och selen. Mor kommer förhoppningsvis hem på torsdag.

Har handlat också, köpt grytbitar och kantareller på burk då de färska var slut. Ska göra en god höstgryta i morgon. Köpte även frukt och lite annan mat. Yoggi b.la. då jag äter frukost hemma nu när Mor är på sjukhuset.

Köpte också Beck-boxen med de nya Beckfilmerna för 2018. Dem som Steinar är med i istället för Gunvald Larsson. Hört att filmerna "Ditt eget blod" och "Djävulens Advokat" ska vara riktigt bra. Är 4 filmer och ser fram emot att få titta på dem sen.

Köpte även två lyxweinerbröd som Blåräv och jag åt till fikat.

Ords betydelse och hur man talar om oss och vårt sätt att leva!

Ser att i en del diskussioner online så pratas det om att furries är misantroper och visste inte vad ordet betyder, Googlade det och det kan väl stämma till viss del men vill nog säga att furries är också mer teriantroper.

Både jag och andra furries identifierar oss starkt med djur, anser oss vara djur och tar självklart avstånd från djurplågeri och synsättet att människan ska ska stå över andra djur. Detta synsättet är något som vi ser som något avskyvärt och helt förkastligt samt upplever som kränkande och något som gör både mig och andra furries förbannade. Har ju haft problem med tidigare assistenter, lärare och arbetsledare osv som hållit på att driva mig till vansinne.

Jag ritar och skriver berättelser på furrytema som andra furries också gör och tidigare så har väl en del teckningar och fabler om personer som inte kan acceptera att jag är en furrie och vilka personer också är djurhatare osv i fabler och teckningar fått smaka på "Djurens hämnd" och detta har helt enkelt varit mitt sätt att hantera situationen. Vet att en del teckningar har varit rätt så grova med saxofoner och lyktstolpar osv. Idag så är mina artworks och fabler mer rumsrena. Pawplay och inspiration från krigsspel och actionfilmer/science fiction filmer är okej men lyktstolpar och saxofoner är rätt grovt och kan chockera andra. Även andra furries även om vi är rätt härdade. Lol!

Är mycket glad att Tindra och de assistenter jag har nu accepterar att jag är en furrie och en del av furryvärlden.

Det pratas också i samma veva om att både furries och veganer stödjer ekoterorism och ja, det gör nog flertalet då de vilda djuren och skogen är något som är närmast heligt för oss men skulle inte vilja kalla att försvara de vilda djuren och skogen för terrorism utan snarare civilkurage och empati. Begreppet terrorism är väldigt laddat och förknippat med extrem tolkning av islam eller annan religion, skolskjutningar, mord, bränder och dylikt.

Här är några begrepp som jag önskar att personer runt mig läser på!

Furry Fandom!

Furry Svenska!

Furry Svenska Basic!

Second Life!

Furvilla!

Nordic Fuzz Con!

FurAffinity! - eller allmänt kallat FA!

Liten ordlista om oss på Svenska!

Mina appar samlade!

*Kram!*