Yipp! Räven är online.

I kväll har nätet funkat lite bättre så jag har varit på Second Life! =^.^=

Hängde lite med Luskwood furrisarna! ^__^

Nu i kväll var jag på The Ark och hade det mysigt! ^__^

Innan idag har jag varit på teater i Maragretetorp och såg en pjäs om hur det är att leva med Aspergers Syndrom, (har ju det själv så jag vet och kände igen mig i mycket.)

I går så kollade jag och Camilla på en film som heter "I Rymden finns inga känslor" och den killen där i filmen, Simon, han hade väldigt grav asperger.

Jag och Camilla var på dansen i går också och under dagen var vi på ården på förmiddan och gick med hudnar och städade i hundhsuen medmera och på eftermiddan så var vi på möte med kommunfolket om hur jag trivs på mitt jobb, ev mer utbildning och lite annat pratade vi om och bl.a. om Siuskonsulenter och arbetsmarknaden, kanske en riktig anställning och riktig lön finns långt fram i tiden men just nu så funkar det bra med mitt jobb på gården och med dansen, F-10 och furry etc. Men som sagt så lever jag en dag i taget och försöker fånga dagen och göra det bästa av det! =^.^=

Djurrätt etc.

Dock fick jag lite bakläxa av några furries för att jag ibland i min djurrättskamp är lite för aggressiv, men det är fixat nu och jag står upp för djurens rätt som de flesta empatiska individer gör men man kan inte generallisera och se Djävulen i personer som är dumma av okunskap eller ifrågasätter att man identifierar sig med djur och är ifrågasättande att allt i ens liv handlar om djur mer eller mindre. Men att begå saddistsika handlingar mot djur och visa upp det och skryta om det på messagesboard osv är inte ok och det fördömmer varje vettig person som har normala känslor. Men som sagt så får jag tona ner min ilska över det och konstatera att det är fega och dumma människor som gör så och inte bli top tunnor rasande över det.

Kram från Smirre