Schäfrar Är Fantastiska! (y)

Hyena Warrior!

Igår så assisterade Blåräv, idag så åker Blåräv med sin familj till Cypern i 8 dagar för lite sol och värme, det gör de helt rätt i.

Vi var på Finjasockenmöte igår!

Sven berättade mycket om Finja och olika saker som hänt i Göingebyggden från 1300 talet fram till 1700 talet. B.la. så berättade han om kyrkorna och vad man lärt i skolan om vad vapenhuset var till var helt fel, i skolan har man ju fått höra att man lämnade sina vapen i vapenhuset innan man fick beträda kyrkan. Så var det inte alls utan det hade med de religiösa målningarna att göra. På östra väggen var Jesus avbildad med sina 5 sår som var Jesus vapen att besegra ondskan och på västra väggen så målade man Djävulen och demonerna. Vapenhuset låg alltid på södra sidan och männen gick in där, kvinnorna gick in genom en port på norra sidan. Man begravdes med fötterna åt öster för man skulle kunna se Jesus på uppståndelsens dag och barn som döptes doppades helt 3 gånger i dopfonten och på altaret var 5 stycken kors som prästen smorde med helig salva + att i altarskivan fanns ett utrymme för att förvara olika heliga föremål, så kallade reliker. Folk var väldigt vidskepliga på medeltiden och man var rädd för de onda makterna och tog till olika religiösa ritualer och trolldom för att skydda sig mot de onda krafterna. Sven har skrivit en bok om Svenska kyrkor. Sven berättade också att på heden vid Svärtingsstorp så stod ett stort slag 1350 med över 300 riddare och han berättade väldigt mycket om Friskyttarna, vilka är b.la. mina förfäder. Han berättade också om den Svenske kungen Gustav den 2e Adolf som är omtyckt i Göteborg men avskydd här i Göinge för att han beordrade Svenska soldater att bränna de flesta byar och gårdar och att döda både män, kvinnor och barn. Detta skedde på ett väldigt brutalt och grymt sätt som idag hade brutit mot Genévkonventionen på flera punkter. Han berättade också mycket om Christian den 4e som red runt i Skåne med 1100 man och övernattade på olika ställen, b.la. här i Finja och var strid med Svenska soldater vid Mjölkalånga som bara ligger en liten bit ifrån Finja.

Facebookade lite på kvällen och Skypade med en av mina Furryvänner. kollade sen på en Svensk deckare, Maria Wern på TV4.

"Under den så kallade Stockholmsveckan får polisen larm från en av villorna utanför stan. Under en efterfest har den tjugoåriga Charlotte Nordenstam hittats död i vattnet samtidigt som andra ungdomar blivit drogade."

Idag så assisterar Fjärllräv och vi har varit på Citygross i Hässleholm och handlat, köpte en stor fin pralinask från Anton Bergs chokladfabrik, den var rätt dyr och med fina praliner. Dem ska jag ha till Jul så eller kanske skulle kalla Julen för Midvinterblot hedning som jag är, lol.

Köpte också mat till mina katter, samt frukt, bröd, fisk, mjölk, blåbärssoppa, koskratt, yoggi, blåbär, leverpastej och inlagd gurka med mera.

NYHETER!

Joggande poliser sprids utomlands – som skräckexempel!

Tafsa på kvinnor och belönas med miljoner i fallskärm!

Försökte våldta anställd på boende!

McDonalds-Ali fick inte maten direkt: "Vadå tio minuter?" – slog ned personalen!

En 19-årig man från Somalia hoppade över disken och misshandlade personalen på McDonalds. Motivet: Afrikanen tyckte att han fick vänta för länge på att få maten.

Den 22 oktober 2017 vid 06:00-tiden hoppade 19-årige Ali från Somalia över kassadisken på McDonalds i Upplands Väsby på Stora Wäsby och misshandlade personalen.

Orsaken ska ha varit att han fick vänta för länge på maten.

En annan, okänd gärningsman deltog under attacken och är fortfarande idag på fri fot och inte identifierad.

Personalen på McDonalds fick ta emot ett halvt dussin knytnävsslag mot huvudet och på överkroppen. Offret fick smärta, ömhet och huvudvärd efter händelsen, enligt domen.

Övervakningsfilmer från restaurangen fångade hela tumultet på film. Expressen har publicerat en ihopklippt film som visar hela attacken i censurerad version.

Ali är tidigare dömd för misshandel, hemfridsbrott och narkotikabrott.

Allmänna handlingar som Fria Tider tagit del av visar att han var medborgare i Somalia när han dömdes för misshandel i mars 2015. Idag är han dock medborgare i Sverige.

Den 21 november 2017 meddelade Attunda tingsrätt domen om McDonalds-attacken. Ali döms för två fall av misshandel, olaga hot och narkotikabrott. Straffet blev två månaders fängelse. Han ska även betala totalt 16.995 kronor i skadestånd till offret.

Vänsterextrema tyskar spionerade på AFD-politikers familj!

Tyska vänsterextremister har i nästan ett år spionerat på Björn Höcke från det invandringskritiska partiet Alternativ för Tyskland, AFD. I veckan lade de också upp en livestream på nätet från politikerns familjebostad.

Den vänsterextrema gruppen "Centrum for politisk skönhet" hyrde enligt uppgift Höckes granntomt efter att AFD-profilen fått negativ medieuppmärksamhet för sin hårda kritik mot den politiska korrektheten i landet.

Sedan dess har vänsteraktivister spionerat på AFD-politikern och hans familj, vilket organisationen själv dokumenterade i ett klipp på Youtube som nu har tagits bort.

I videon ses kamouflerade personer sikta in sig på Höckes gård med ett teleobjektiv. En livestream med utsikt över familjens privathus lades också upp på Internet.

En lång rad stora tyska medier hyllade under veckan den vänsterextrema aktionen.

En mobilvideo som tagits av Björn Höckes dotter visar en vänsterextremist som stryker omkring runt familjens egendom. 

Jens Maier, ledamot för AFD i förbundsdagen, har valt att polisanmäla de ansvariga. Han uppger också att han ska undersöka om vänsterextremisterna finansieras av med pengar från de tyska skattebetalarna.