Yipp! Räven är online.

Vilda rävar och deras läten!  ;-)

Det är faschinerande att rävar är så ljudliga av sig och har så många läten! ^__^

Zebra, mor och jag har varit på Öspab i Röinge och köpt flera säckar planteringsjord och lite annat till trädgården. Det växer och gror i trädgården nu. Vintern och hösten höll på att ta knäcken på mig och allt drama och tjafs med några andra användare på forumet gjorde inte saken bättre heller, nu är jag med i furrygruppen på FB istället och där är det lungt och bra och finns bra och tydliga regler, där vi har en bra kamratanda och stöttar varandra istället för att klösa till varandra så fort ett tillfälle ges!  ;-)

Skönt att det är vår nu och de fina dagarna som varit gör att jag är glad och på topp!
  Iaf på forumet så visar Alexis hur långt hon kommit med 13,s fursuit. Mor som håller i mina pengar har sagt att vill jag ha en fursuit så får jag spara ihop till den av mina fickpengar- så det kan ta långt tid. En partial, huvudet, svans, handpaws och footpaws kostar ca 5000 kronor.

  Malmerfors rävserier är uppdaterade - agentklubben agent upptäcker att en av vargarna har misshandlat en räv och håller de andra rävarna instängda i fängelset, så det blir att så snabbt som möjligt rädda rävarna! -fortsättning följer nästa fredag!


På farmville har jag kommit igång och odlar för full maskin. Solrosor har jag ju satsat en del på nu då jag behöver fylla på foderförådet för mina djur ska inte vara hungriga länge.

Håller på att klura ut hur jag ska tillverka en del saker och kunna sälja också. Baka och laga sylt och saft osv är inga problem, nu har jag iaf kommit vidare med bygget av bikupan och har honungsramar.

Iaf så måste nog nästa inköp vara en extra brunn!  :-)

Har varit i skolan en del under veckan nu och pluggat bl.a. Engelska, samt har gjort två skrivningar i Engelska och min lärarinna tycker jag börjar behärksa det Engelska språket riktigt bra! ^___^

  My Pets!

  Complains Hotel!

Har tagit upp mitt Delta Force spelande igen och kommit till Schore Patrool och kan inte komma igenom det, men alla Delta Force uppdrag finns tydligen på tuben och här kan man se hur man ska gå till väga med detta. Uppdraget är två huvudmoment, jag och mitt team ska slå ut radiostationen och sänka en båt, samt utkäma diverse markstrid i gettot.

Iaf så får jag ge mig på det i morgon, är för trött nu.

Ikväll har jag iaf varit på Second Life och haft skoj!


Sim City är ju som sagt nerstängt på FB men i min fantasi utvecklar jag Vulpesholm!

Vulpesholm siktar mot rymden!


Vulpesholms rymdstation är klar och ligger i omloppsbana och från 45 kilometers höjd ser man hela Foxylvanien! Yay!


12 Monitor-skepp är beställda att ingå i den första squadronen av den Vulpina Stjärnflottan. Rymdskeppen presterar warp 6 och drivs av antimateria, de har mindra attackplan ombord och kan ta stor last av matriell och rävsoldater. Skeppen är utrustade med flera pulslasrar och fotonlasrar samt fotontorpeder. "Generation StarTrek" är uppnådd i rävarnas revolution! Yay! =^__^=

Monitorskeppet är från början skapat av en varg vid namn Wolfman 053! Källa!

Förteckning av senaste tillagda FA-Favoriter!

  Blåräv leker med boll!

  Mycket fin drake gjord av Greyleg!

  Hare och räv!

  Glad hund i gul tröja och toppaluva!

  Räv med elakt grin!

  Räv värmer sina frusna tassar i kaffe!

  Räv med slugt/elakt leende!

  Lila lemurkatt typ något!

  Konfunderad Bordercollie! 

  Ravande ung varg!

  Fluffiga furries håller om varandra! 

  Tuff hyena, men det är inte Zee utan någon annan hyena!

  Fin drakriddare!

  Nienna!

  Räv-DJ!

  Furries som spelar strategispel!

  Sergalhaj med medeltida vapen!

  Söt kattkille!

  Söt katttjej!

  Söt varg!

  Gul räv med stora tassar!

  Gul räv och en varg!

  Rävar som gör sig redo att sova!

  Tre glada rävar!

  Fin varg! 

  Fluffig furrie i rymden!

  Häftigt lodjur!

Helvetet kan se olika ut för olika personer! Sista bildrutan är djurhatarnas helvete!  :-P
Serie hittad på SvF! ^__^

Ska snart knoppa, kolla lite på Tv och sen knoppa.

Är trött. DeltaForce spelandet och ev fortsätta med Sniper 2 får bli i morgon.

*Kram!* och godnatt alla underbara djur där ute!