Yips! Räven är online.


FUZZCON IN STOCKHOLM IN MARS 2013!

Huvudlänk!

FA-board!


Nu är säkerhetskopieringen klar och jag har lagt över Power Pointen om Inaritemplet på min externa hårdsik som jag köpte i Stockholm i höstas och lagt ner hårddisken i portföljen. ^__^
Jakt!

Som medlem i Jaktkritikerna så får jag ju ta del av en del information och på SvT-debatt så kan man läsa om att de flesta Svenskar är emot lustmördandet i våra skogar som är ett fåtal personers nöje! Jag vill gärna uppmana mina vänner att stödja Jaktkritikerna, Rovdjursföreningen, WWF, Greenpeace, Djurens rätt eller någon annan grupp som tar djurens parti! <3

Länk till SvT-debatt om jakten.

Dock är jag ju inte anti till all jakt eftersom jag äter kött och som Ulf som jag hade sommarjobb hos 96 - så är jag av åsikten precis som han - att viltkött är bättre än djur som föds upp under dåliga förhållanden i modern köttindustri. Precis som Ulf så är jag emot troféjakt, jakt på utrotningshotade djur och tycker att alla rovdjur och rovfåglar ska fridlysas.

(Själv har jag aldrig jagat men fiskat vid flera tillfälen.) 


Varit på Second Life en stund i kväll! =^.^=
Var i Luskwood en stund! ^__^På The Ark! ^__^ Var bara några furries inne.Träffade en tiger som jag inte sett på länge. ^__^Dansade och hade kul! Var bra musik!

*Kram!* från Smirre