Yips! Smirresan är online.

Vilat mest idag, känner mig krasslig igen men tänker ändå åka till skolan för i går gjorde jag klart mitt Japanprojekt i Power Point och ska visa det i skolan!  ;-)  Först bara för läraren och min assistent. Sen kanske för en liten grupp.

Tycker det känns lite scary att stå och prata inför en grupp personer om Inari/Shinto och mitt Japanbesök - personer som jag bara känner väldigt ytligt - men läraren säger att det är bra träninng och ingen kommer vara dum mot mig efteråt, för det är vuxna människor som går där.

Håller på att säkerhetskopera mitt furryarkiv 30,7 GB och mina foton 24,9 GB och alla dokument och filer 14,3 GB. Lägger över det på min externa 1 TB, s hårddisk och är 50 minuter kvar, den har stått och laddat sen kl 10 idag. Ska skapa en mapp på den för skolan också.

Musiken säkerhetskopierar jag inte för jag har inte lagt in någon ny musik i datorn och spel säkerhetskopierar jag inte heller för de finns ju på CD och delvis online då det gäller de nya STEAM-baserade spelen som nya CoD, Sniper och BF3. ^__^

Behöver lite kaffe.

*Kram!* Från Smirre