Rave! Rave!

Jump, Jump, Stomp your paws on the ground! Wagg your tail and turn around! :-D 

HÄFTIGA VATTENHÖGTALARE!

Idag har jag handlat och fixat med en del, hämtat rullbandspelarna i Norra Sandby som jag ska sälja till Blåräven, så ska vi ev åka och köpa lite fler fiskar till mitt akvarium! =^_^=

Ikväll FaceBookat och varit hos mor, samt fixat ett nytt blad på hemsidan! =^_^=

Politik!

Har dock inte fått mitt röstkort än. Men ska antagligen rösta i skolan här i Finja. Såg på TV innan idag, Fridolin från MP och någon från Folkpartiet diskuterade de nya Super-JAS och hur Svenskt flygvapen ska fungera i framtiden. Jag tycker att båda har rätt. Folkpartiet vill att vi ska gå med i NATO och det vill jag också. Fridolin säger att det tar 10 år innan Super-JAS är i luften, ja stridsflygplan är rätt komplicerade maskiner och tar tid att utveckla. Fridolin MP tycker att vi istället bör satsa på att utbilda piloter som kan snabbt vara i luften med befintliga 39 Gripen vid ett eventuellt hot eller konflikt. De pratade också en del om Putin och hotet från Ryssland. 

Iaf så ligger djurrättsfrågorna mig varmast om hjärtat och det är frågor som Djurens Parti framförallt driver och även Vänsterpartiet, Miljöpartiet och Socialdemokraterna!

Skydda vargen och de andra rovdjuren, djurpolis, parkrangers, stoppa djurförsök och stödja alternativ forskning och stänga minkfarmerna är mycket prioriterade frågor hos mig. Stöd och beskydd av furrykulturen är också viktigt samt förbättra infrastrukturen och då tänker jag främst på järnvägen och nya tåg, samt fler järnvägar och rusta upp befintliga järnvägar. Maglevtåg på långa avstånd och mellan storstäderna. Sen är jag ju för GunRight och det tror jag tyvärr inget Svenskt parti stödjer. Sjukvård och omsorg om funktionshindrade och äldre är också viktigt. Utbyggnad av bredband och fiber är också en viktig fråga samt frihet och demokrati på nätet men också under ansvar. Bara för att man sitter vid datorn så är det inte ok att medvetet såra och kränka andra!

EUROFURENCE 20!

Det stora furrykonventet i Berlin har just varit!

Berlins lokaltidning skriver om det.

Dock kan jag inte speciellt mycket Tyska och det jag kan på Tyska är saker som man inte ska yttra offentligt.  :-P 

Videos!

RÄVAR! =^_^=

*Kram!*