Yipp! Räven är online.

GOOD NEWS!

Saker verkar ha löst sig nu så jag åker ut till gården i morgon och tar hand om hundarna och hästarna medmera. Ledarna i assistanskoperativet och min omstänksamma och kloka moder har tagit tag i saker så det ska funka nu så! Great! =^.^=

Vaknade tidigt i morse och satte mig att spela, spelade Delta Force Extreeme och då prickskytteuppdraget "Chain Lightning" och genomförde det med stor framgång.

Har också ritat! =^.^=  Min rittråd på SvF!

http://www.furaffinity.net/view/7473484/
Här är då en sergalsoldat med beväpningen G36 med granattillsats, ett prickskyttegevär av typen Barrett M82 som enligt mitt tycke är ett av de bästa prickskyttegevären i världen.
(I ett spel så sköt jag headshoot med en Barrett M82 på en kille som satt i en LV-kanon högt uppe på en klippa - avstånd 1460 meter. fox_happeh )
Sergalen har också en combatkniv på benet samt en Dessert Eagle i bältet + handgranater och HE-granater till G36an.
Läs mer om Heckler und Koch G36: http://en.wikipedia.org/wiki/Heckler_%26_Koch_G36

http://www.furaffinity.net/view/7473520/
Terrängfordon - GRÄVLINGEN!
Fordonet är utvecklat av FurMil (Djurens NATO) och är i samma hemliga och starka kompositpansar som de Amerikanska Humweejeeparna.
Grävling är dock större och går på 8 hjul med drivning på alla 8 hjulen och har utfällbara klor på hjulen som gör att den kan ta sig upp för branta raviner och klippor och likså ta sig fram i sumpmark och dylikt.
I hytten sitter en förare och en skytt. Skytten har en hjälm med sikten och kanonerna rör sig efter skyttens ögon och skytten styr kanontornet med en liten joystick.
Kanontornet har en 58 mm kanon och en mindre 45 mm akan samt två stycken 12 mm gatlingkulsprutor på vardera sidan.
I fronten sitter 2 stycken 12,7 calibers kulsprutor som är fasta samt raketpoddaar på vardera sidan med radarmålsökande raketer som slår ut mål på marken men även kan slå ut fientliga helikoptrar.
Fordonets bakre del kan transportera 16 soldater så den är en trupptransport och dens beväpning är för att strida sig genom fiendens försvarslinjer och släppa av trupperna inne på fientligt område.

 

http://www.furaffinity.net/view/7473504/
Prickskyttegevär - STU-73 - utvecklat 2012 av Foxylvanska Arméen.
Geväret är gjort i kompositmaterial med precitionspipa och rörliga/mekaniska delar i titan.
Vapnet har ett videosikte som även fungerar i totalt mörker och som ser även värmestrålning från fienden.
På kolven sitter ett stöd för hakan som ger bättre precition samt under vapnet en laserguidare för flyganfall.
Calibern är 11,2.

-------------------------------------------

SECOND LIFE!

Var på Second Life i förmiddas.

Var i Luskwood först! Träffade en söt rävtjej där med lila päls fast hon hade annat för sig så hon ville inte dansa. Snön har nästan smält bort helt i Luskwood nu! ^__^ Skänt att våren även är på väg i Second Life.

Minglade runt lite med de andra furrisarna!

En vän gav mig en landmark till ett fint slott och de är vekligen fint. Verkar ofta övergivet som många saker som byggts på Second Life så jag säger väl att det är mitt slott då. Grrreaat att ha en så fin lya! He he! =^.^=

En till var där dock ja. Men fint är det.

Och man känner sig som en kung där iaf! =^.^=

Kram från Smirre