Hej!

Jag blir frustrerad när frikyrkliga personer från Pingstkyrkan osv kommer till mig för att tvinga på mig sina värderingar om att sätta människan över djuren, fördömande och hot om att brinna i Helvetet med mera riktat mot djurrättsaktivister, furries, HBTQ-personer, funktionshindrade och fördömande av författare, konstnärer, rockartister, spel osv. När de kommer med horribla anklagelser om tidelag mot furries och påstår att Furrisarna har hjärntvättat mig till att tycka om det som är syndigt och ont etc.

Jag har som sagt lämnat Pingstkyran och vill inte vara en del av deras fördömande och hatpropaganda mot allt och alla som är annorlunda. + Att mycket av min rädsla och paranoja kommer av de predikningar i Pingstkyrkan och samtal med Pastorn som jag deltog i på 90-talet.

Jag älskar de vilda djuren och skogen, därför är Shintoismen den rätta vägen för mig!

Furrisarna är mycket fina och bra kamrater och de har fått mig att bli mycket mer öppen och tolerant och acceptera mitt eget funktionshinder. Jag vill inte vara en inskränkt, hatisk och fördömande person som de i Pingstkyrkan med flera olika frikyrkor är och nej, jag vill inte läsa hattidningen Dagen, så sluta skicka erbjudanden om att prenumerera på den.

Jag läser Illustrerad Vetenskap, Våra Rovdjur och Djurens Rätt, samt läser nyheter på nätet via DN, Aftobladet, Norra Skåne och Expressen samt på furryforum och furykanaler.

Att bildgoogla på "Furry + Satan" och publicera bilder på Djur som hyllar Satan var ett uttryck för frustration efter en del religiösa och fördömande påhopp p.g.a. att jag är Furry och valt att vara Shintoist. - Jag är alltså INTE Satanist, om nu någon tror det!

Dock anser ju säkert många Pingstvänner etc att jag tjänar Satan och Satans rike eftersom jag är Furry och umgås med Furries, står upp för Vargars och andra djurs rättigheter, står upp för HBTQ-personers rättigheter, har Aspergers som enligt pastorn är en ond demon i min hjärna som får mig att tänka på Furry och Djurrätt istället för att tänka på Jesus och vad Jesus vill att jag ska göra med mitt liv. Likaså att jag spelar datorspel, tittar på Pokémons, gillar Sergaler, Drakar med mera, är på Second Life och lyssnar på Iron Maiden och liknande rockband är ju enligt Pingstkyrkans ledning väldigt ont.

Jag vet själv vad jag är och vad jag står för!

Jag är Furry, Djurrättsaktivist och Shintoist!