"Sweden Street Preachers" är en ny fundamental kristen grupp som ute i samhället predikar väldigt offensivt, mot homosexuella och hot om att hamna i Helvetet osv. De säger att de har Gud på sin sida och yttrandefriheten.

De skriker på folk och anklagar folk åt höger och vänster som inte tycker som de för att vara onda, ha demoner i sig och vara Satanister, narkomaner och kriminella.

Personer som handlar och är ute på samhället blir antingen rädda eller arga och ibland har polisen och väktare fått ingripa i affärer osv. eller som här när ockuperar en kyrka för att predika homohat och den riktiga prästen får kalla på polisen.


DERAS HEMSIDA!

BESKRIVNING PÅ YOUTUBE!

VIDEOS FRÅN OFFENTLIGA PREDIKNINGAR!

DERAS TIKTOK!

TRÅD OM DEM PÅ FLASHBACK!

Visst har vi yttrandefrihet och religionsfrihet, man får vara arg och protestera mot saker man tycker är fel, men det kanske inte passar att uttrycka väldigt offensiva åsikter i affärer och i offentliga rummet.

Även om man har en ide som man tror på.

Kanske inte så smart att kalla poliser och väktare för "demoner" och "Satans agenter."Allmänheten som ser och hör er uppfattar er som skrämmande och fanatiska, ert sätt att predika skrämmer bort folk från en tro på Jesus istället för att känna sympati med Jesus budskap.

Offensiva gatupredikanterna "Sweden Street Preachers" som tyvärr är homomotståndare och kulturfientliga. Jag hoppas verkligen inte att de dyker upp vid vårt konvent i Malmö.

De har kommit i bråk med allmänheten och med polisen för deras homofientliga predikningar i offentliga rummet och anklagelser om ondska och Satanism som de kastar på alla som ifrågasätter dem.
 
Alla är för och emot saker, som Furry, Shintoist och Djurvän är jag ju klart emot jakt och jag anser att de vilda djuren och skogen är något heligt som man ska skydda och värna!

Jag stödjer NRA och GunRigts, är för att Furries och Djurrättsaktivister ska få beväpna sig och bilda militära grupper som försvarar Djuren.
 
Det kan också uppfattas som offensivt så därför går jag inte runt i stan och i affärer skriker ut om att bära vapen och göra militanta djurrättsaktioner - eftersom en del personer kanske blivit både rädda och arga av det för att det är offensivt.
 
Jag tycker det jag tycker och det finns anledningar till det.
 
Diskutionerna om "Sweden Street Preachers" på Flashback och deras egna videos på YouTube så verkar det som dessa predikanter just är ute för att chokera och provosera fram reaktioner från andra.
 
Jag tycker det jag tycker för jag är djurvän och Furry men söker inte konflikt.

Därför ställer jag mig inte inne i Snapphanen-gallerian med militärkläder, ett M-16 gevär och en Ecpatflagga och propagerar för fria vapenlagar och beväpnade medborgargarden som ska skydda barn mot pedofiler och skydda vargar mot varghatare och skydda furries mot mobbare och att med hjälp av vapen och sprängämnen begå krigshandlingar mot dem som är "djurens fiender." Eller står i Snapphanen-gallerian och häver ur mig saker om att lärare och kommuntjänstemän är djurplågare, Nazister och furryhatande troll som har Gizmos blod på sina händer och att deras ansvarslösa beslut förstör andras liv, att de är maktmissbrukare och förtryckare som skyddar pedofiler och därför förtjänar att hängas i lyktstolpar och att brännas till döds med napalm. Eller ställer mig och hyllar skolskjutare med motivering att vara emot mobbning och förespråkar stening, halshuggning och lynchning av vissa lärare.

- Även om jag tycker ett sådant manifest är sant, rätt och riktigt och går under yttrandefriheten.

- Så vet jag det skulle uppfattas som väldigt offensivt, aggressivt och skrämmande av allmänheten och polisen skulle komma dit efter några minuter och avbryta manifestet för det skulle ses som ordningsstörande och eventuellt skulle jag bli anklagad för uppvigling till brott och att vara grym och barbarisk.

Lev väl och respektera mångfalden! Det står så väl Jesus som Inari, Fenrir, Buddha och alla andra heliga bakom!