Yipp! Räven är online...

Fått någon typ av reklamvirus i datorn som inte Panda kan ta bort och när det sätter igång så stängs alla andra funktioner av och när man ska klicka bort det så kommer man till någon sida där man ska köpa ett antivirusprogram och betala i dollar med Visa-kort.

Iaf har datorn funkat bättre i kväll och därför ska jag se om det går att blogga nu. ^__^

Får kontakta min tekniker får han se om han kan få bort programmet som går igång stup i kvarten och stänger av allt annat.

Iaf så har det varit fina dagar och fina kvällar så en kväll var Alfonso, mor och jag på utflykt och det var en härlig kväll. Alfonso och jag har gjort riktigt fint i landet och Torbjörn och jag har planterat, fixat lampor, köpt växter medmera. Så nu börjar det se ut som en trädgård istället för en jävla djungel. :p

/b/


En del växter som vi köpt.


Alfonsos och mit arbete med att rensa bort allt ogräs i lådorna och runt dem, det blev minsan riktigt bra! ^__^


Blommorna börjar komma upp i en del låfor och vi har fixat fiberduk till melonerna, så får vi se om det lyckas att odla meloner i Skåne. :p


Torbjörn och jag fixade sådna här små käcka lampor som laddas av solen och sen som lyser med ledljus efter mörkrets inträde.


Här bygger Torbjörn och jag ett litet växthus för jordgubbsplantor och smultron samt några kryddväxter.


I en låda satte vi potatis också!


Köppt hem 10 säckar P-jord också, lär ju gå åt en del ja. :p


Vattnar växterna i "Pentagon" som vårt växthus heter för det är 6 kantigt. =^.^=


En sådan solladdad ledlampa bland penséerna också! ^__^Rädisor växer här.Sallad.Nu ska Olle och jag gå ut en promenad i solskenet.

kram från Smirre