Har gjort en del idag!

Rävar, Sergaler, Vargar, Drakar med mera på MIN FURAFFINITY!

Har blivit medlem på IncKlub så nu kan jag beställa saker själv! Har beställt Skrivarpatronpaket, 4 runda ledlampor och 1 avlång ledlampa som ska vara till fläkten!

Idag så åkte jag och Danne ut till Norra Sandby och hämtade en del saker till mor, samt jag fick ta hallspegeln och ha på mitt rum här i Finja!
Hämtade torrvaror, vaser och diverse saftflaskor med mera. Skulle hämtat det gröna bordet i Spökrummet men tyvärr så hade jag glömt nycklarna. Typiskt. Grr.
Iaf så kom värdens störtregn när vi körde ut från Hässleholm, så man fick krypköra i 20 km/h och det flöt vatten över vägen. Kom några blixtar också men det var typ rena monsunregnet.

Iaf så hällde jag över kottarna jag hade i vedboden i två lådor, så nu har mina kottar kommit hit till Finja! Lol. :)

Ska ordna plastbackar och sortera upp kottarna och lägga dem i plastbackarna! :)

I morse var jag på Raveklubben på Second Life!
De spelade b.la. "Lions sleep to night!" :) Diggar den låten som de flesta furries gör! :)RÄVAR!

Aunties ungar har blivit rätt stora men diar fortfarande! :)

Rävar från FaceBook! =^_^=


Serie!


SERGALER! =^_^=


DRAKLASTBIL! =^_^=


DJURRÄTT!

Nu pågår Almedalsveckan och en av de viktigaste frågorna anser vi vara Sveriges minkfarmer. Det är på tiden att de avvecklas.

Se vår utredning!

Hjälp oss att skydda svensk natur – bli Naturfadder!

Sverige är fullt av vackra naturplatser och fantastiska djur. Men tyvärr mår varken djur eller natur speciellt bra. Sverige rankas lågt vad gäller naturskydd och biologisk mångfald i en global jämförelse, och detta måste vi göra något åt. Bli Naturfadder idag och var med och hjälp WWF att skydda viktiga naturvårdsområden och hotade djurarter.

Som Naturfadder stödjer du WWF månadsvis. Fyra gånger om året får du vår medlemstidning WWF EKO, spännande läsning illustrerad med vackra naturfoton. Om du väljer att skänka 100 kronor i månaden får du dessutom den fina boken Sveriges Nationalparker. En liten bok som är perfekt att ha med sig när du ger dig ut för att upptäcka vår vackra natur.

Bli Naturfadder idag!


Civilkurage!

Så sant och så rätt att skydda dem man älskar! Så rättfärdigt att skydda djuren mot djurplågarna, skydda furries mot haters och skydda barnen mot pedofilerna!

Surf till Anthonys Vapenbutik!


WOLFES IS FANTASTIC! :-D 

Dags att knoppa nu!

Godnatt vänner!

*Kram!*