Yipp! Räven är online.

I går gjorde min mor tomatmarmelad! Ska bli spännande att se hur det smakar.

Idag hällde hon marmeladen på burkar.

På gården har jag och Vixey städat i stallet, tagit ut spån ur Yalles, Diegos och Lassvegas  boxar samt vi har gått med hundar i ösregnet. Cyklade hem i ösregnet och jag tog en skön dush när jag kom hem. Under eftermiddan har vi gjort ärenden i Hässleholm och sen kollat på Wallander- Luftslottet på DVD.

Kollat forumet och varit lite på MSN och på Second Life i kväll! ^__^

Tog ett skönt och varmt bad i Luskwood! =^.^=

Satt en stund på The Ark och lyssnade på musiken där.

Min tekniker har kommit nu och ska få rätt på TV-boxarna så de nya blir installerade och vi kan se Animal Planet mm. Finemang! =^.^=

Sen hoppas jag vi kan fixa med upopdateringarna till mitt Win7 och till Bad Cpomapny 2 Vietnam också!

Kram från Smirre