Yipp! Räven är online.

Har regnat en del under dagen och hade regnat i natt så vägen var blöt och rätt tungcyklat att cykla till jobbet idag. På jobbet så har Peter kört röjsåg och jag har räfsat upp samt klippt gräs medmera. Fixat specialfodret till Magie och gått upp till hennes hage med det. Har under eftermiddan gått hundpromenader i regnet.

När vi kom hem så var mina mostrar på besök, Ester från Stockholm är nere i Skåne också. ^__^

TV-boxarna hade kommit så jag och Peter åkte in till Hässleholm och hämtade dem på postkontoret som finns på Maxi nu mera. Mårten kommer på tisdag och installerar dem och har med HDMI-kabel så ska vi kunna se Animal Planet också - har verkligen saknat den kanalen.

Jag och peter har hjälpts åt att städa min lya och dammsuga medmera!

Laddade upp teckningen på min FA som jag gjorde i går också och presenterat den i min Rittråd på forumet. ^__^

Chattat lite med en av mina bästa vänner och ska knoppa nu snart.

Kram från Smirre