Smirre - Hårig räv med två hål i nosen och ett hål i vardera örat är online!

FIN OCH INFORMATIV SIDA OM ZOOTOPIA!

NYA FAVORITER PÅ MIN FA!Igår var jag på apoteket och hämtade penicillin för infektionen har kommit tillbaks, sov mest under dagen, på kvällen var jag på skyttet. Fösta serien var så där bra, problem med trötthet och att det då rycker i ögat. Men sen andra serien gick riktigt bra!

Serie 1: 48, 47, 48, 45 = 188 poäng.

Serie 2: 49, 50, 47, 48 = 194 poäng.

Zebra assisterade i går, på kvällen så pratade vi en del och Zebra och jag diskuterade mycket, b.la. så diskuterade vi abort och jag vet inte riktigt vad jag tycker. En del religiösa människor som jag har haft med att göra tidigare säger att abort är barnamord, Zebra säger att det handlar om att kvinnan själv ska bestämma om hon vill föda ett barn eller inte. Jag vet att det finns hjälpmedel om ett par vill ha sex och ändå inte få barn, ex kondom för mannen och spiral och p-piller för kvinnan. Det som skrämmer mig med abort är att man har möjlighet att ex inte låta barn med autism, asperger, downs syndrom osv inte få leva och det är en farlig utveckling där vi strävar efter att föda och skapa ett samhälle av elitmänniskor. Sen om man gör abortfrågan till en kvinnorättsfråga så vet jag inte riktigt vad jag tycker, dock blir det konstigt om man försvarar abort och hävdar att det är en kvinnorättsfråga men samtidigt är emot dödsstraff och GunRights. Jag tycker att den som våldtar eller begår pedofilövergrepp eller som plågar djur - en person som gör det förtjänar inte att få fortsätta leva. Det är mer en rättvisefråga än att man gör rätten att släcka ett ofött barns liv till en kvinnorättsfråga. Vad gäller GunRights så är det en sak jag stödjer och jag skulle själv vilja äga och bära vapen, jag tycker att furrisar och djurrättsaktivister ska få bära vapen för att skydda både sig själva och djuren mot djurplågare och furryhatare! - I synnerhet när en sådan hemsk och ond människa som LO får gå lös i samhället och har licens för både pistol och jaktvapen, med det rovdjurshat som LO har och de avskyvärda och vidriga handlingar han har gjort mot rävar och andra djur, alla de hot han har framfört mot både mig, mot min familj och mot vänner till mig, samt de ståndpunkter som LO har uttryckt om furrisar, om vänstersympatisörer, om homosexuella, om veganer, om mörkhyade, om judar, om funktionshindrade osv.  - Så borde LO ifrån tagas alla rättigheter och självklart bli av med sina vapen, flygcertifikat och körkort. Samt sättas bakom lås och bom där han inte kan orsaka någon mer skada eller ja, rent av dömas till döden för de onda och avskyvärda handlingar han har gjort mot rävar och andra rovdjur!

Idag har Blåräv assisterat, har hållit på att hjälpa mor nu under förmiddan med att sortera hennes saker och att möblera om i köket.

Blåräv och jag ska åka och handla lite till mor sen!

*Kram!*