Yipp! Smirre är online.

Tycker denna videon är så härlig och fin! =^__^=

NYA FINA TECKNINGAR FRÅN CHASER!

RÄVAR! =^_^=

FURRIES!

Dagen!

Har varit en stor fågelskådardag idag som de pratat om på TV, snön ligger kar nu och det hade snöat lite i natt. Är minusgrader, så man får vara försiktig när man är ute och går.

Var på Sergal Nation i morse! =^__^=

Alltid kul att hänga med Sergalerna!

Träffade en varginna också!

Annars under dagen varit hos mor, fixat och donat i hennes datorrum/kontor och hjälpt henne med brödbaket. Måsen har assisterat idag, varit ute och gått en promenad för solen sken under eftermiddan fast det är bitande kallt.

FaceBookat med mera i kväll!

VÄRNA VARGARNA!

Jag anser att vargar, rävar, lodjur, katter, hundar osv är minst lika värdefulla som människor och att vargjakten som bedrivs är ett fruktansvärt brott!

Om det varit möjligt rent praktiskt och ekonomiskt så skulle jag vilja bygga upp en militär parkrangerstyrka som försvarar rovdjuren mot jägarna och andra grupper som hotar rovdjuren!

FRIHETSKAMP!

För mig är frihetskamp att få i ord, bild och text informera och dela information om furrykulturen och interagera med andra furries, att få i ord, bild och text sprida djurrätt och fördöma djurplågare och furryhatare!

Det finns människor inom kommunens dagliga verksamhet och lärare etc. som vill hindra mig från att vara furrie, umgås med andra furries och interagera med andra furries, människor som tycker det är fel att jag konverterat till Shintoismen och tror på rävguden, Inari. Människor som tycker det är fel att jag är på Second Life och på furryforum osv.

Jag anser mig ha rätt att blint och skoningslöst få hata och håna dessa onda människor och jag önskar att dessa onda människor ska dö i någon hemsk olycka, bli innebrända eller dö i någon hemsk sjukdom! >.<

ALVERNA ÄR EN MYCKET BRA SERIE!

NYHETER!

Hjältekatten hittade en övergiven bebis i kylan – höll honom varm och räddade hans liv!

10 överföll tiggare! - Ja folk börjar väl bli trötta på tiggare och uteliggare. Finns ju en hel del unga människor som förespråkar beväpnade dödspatruller som rensar städerna från dessa.

Nu dags för rolig bild! :-D 

*Kram!*