Hörlinge mitt barndomsland!

Finjabo i USA!


Söndag!

I söndags hjälpte jag mor med några saker, luften i vänster framhjul på Forden hade pyst ut.

Var sen på Second Life en stund på eftermiddagen.


Mor och jag kollade sen på en film som heter "Hur många kramar finns det i världen?"


Max är en framgångsrik New York-baserad reklamfilmsfotograf, men svek från föräldrar och flickvänner har gjort att han blivit bitter, elak och ensam. Just när han ska begå självmord ringer telefonen. Det är Peter, Max' barndomsvän som han inte haft kontakt med på 30 år. Han vill att Max ska komma till Sverige och spela in en film om hans dotters vänner med funktionsvariationer. Max säger ja, men det som från början såg ut att vara ett enkelt uppdrag ska visa sig bli mycket mer komplicerat än Max någonsin kunnat föreställa sig.

Spelade sen Delta Force!
Senare på kvällen var jag till klubben och umgicks med andra furries!Träffade en Renamonräv bland annat.Samt några andra Furries!Träffade en Långsvans också.Måndag!

Var hos Mor en del, fick dock veta en sak som gjort mig rätt så ledsen men insett att det inte är något jag behöver bry mig om.

På eftermiddagen jobbade jag med min "Krigsdagbok 4!"

Såg sen en bra actionfilm!

Maze Runner: The Death Cure!


Ledaren Thomas och hans grupp utför en halsbrytande räddningsaktion, för att frita kompisen Minho  från WCKD. Den onda organisation som behöver unga, osmittade människor att experimentera på, för att kunna ta fram ett botemedel mot det virus som har zombiefierat stora delar av mänskligheten. Men operationen går inte som planerat, och nu måste gänget ta sig in i den muromgärdade ”sista staden” och få ut sin vän ur WCKD:s livsfarliga högkvarter.

Tisdag!

Var trött så jag sov på förmiddagen. På eftermiddagen så var jag till ett nytt ställe på Second Life. Träffade en fin vit Sergal. Hängde med honom en stund.Träffade också en feral Hyena/Varg hybrid.


Var sen hos Mor en stund, vi plockade ner Mors julgran med mera. Jag tänker ha min uppe tills jag fyllt år.

Blåräv och jag var och handlade på Maxi senare på eftermiddagen, handlade en del frukt samt lite mat och mjölk etc.

Kollade på en film som heter Patriots Day!


Patriots Day handlar om bombdåden vid Boston Marathon 2013 och Bostonpolisens och FBI:s jakt efter bröderna Tamerlan och Dzhokhar Tsarnaev som låg bakom bombdåden.

En verklighetsbaserad film som bygger på poliskommissarie Ed Davis handlingar om bombningen under 2013 års Boston Maraton. Den berättar om den stora jakt som ägde rum för att fånga terroristerna bakom dådet. 

Den 15 april 2013 utlöste brödraparet Tsharnaev två tryckkoksbomber längs slutspurten på Boston Marathon, en terrorhandling som dödade tre människor och lemlästade hundratals. Peter Bergs och Mark Wahlbergs "Patriots Day" skildrar den intensiva polisjakt som följde, en som tog livet av den äldre brodern och skickade den yngre till dödscell på federala fängelset i Terre Haute.

Zebra och jag satt länge på kvällen och pratade om olika saker och bland annat om min oro och det som mor hade fått.

Onsdag!

Idag har Fjällräv assisterat. Har hjälpt mor med en del pappersarbeten osv och sen har Mor varit hos fotvården.

Fjällräv och jag har slötittat på Star Treek Woyager - TV serie. läst igenom Telegram och nyheter etc.

NYHETER!

Vargar!

Trafikskadad varg plågades – avlivning dröjde!

Rymden!

- Tema Månen!

Nu återvänder vi till Månen!

Se mänsklighetens största bedrift på nära håll!

Mer om rymden!
Militärt!
Internet!
Funktionshinder!
Elförsörjning!
Miljö!
Bristande flygsäkerhet!
Kultur!
Pedofili!
Terrorism!
Kriminalitet!