Yipp! Smirre här.

FLUFFOGRAM!

Lördag!

Blåräv assisterade, jag var till Skänabäck och plockade Liljekonvaljer till mor samt en buckett som jag satte på mormors grav.

Sen på eftermiddagen så åkte Blåräv och jag in till Hässleholm och kollade på crusingen. Många fina bilar! Synd bara att så många ska vara fulla på cruisingen och sitta på bilarna och dricka öl osv. Tycker det skulle vara förbjudet både att sitta på bilarna och att äta och dricka i och på bilarna. Det är väldigt dyra och fina bilar så risken är ju att det blir skador på bilarna.

Iaf så här är några bilder från cruisingen!

Såg dessutom en rolig Hund, vet inte vilken ras men den var söt!

Polisen var också där, det kan ju behövas när många personer dricker starkvaror så vet man ju inte vad som kan hända. Men jag såg inga slagsmål, vandaliseringen eller så. Skönt det.

Iaf så är regeln att när cruisingen drar igång så har sommaren kommit till Hässleholm!

Sen på kvällen så var Blåräv och jag på bio och såg den nya Pokemonfilmen!


Efter privatdetektiven Harry Goodmans mystiska försvinnande försöker hans son Tim (Justice Smith) ta reda på vad som hänt. Till sin hjälp har han den hysteriskt roliga och gulliga superdeckaren Pikachu (Ryan Reynolds). Tillsammans ger de sig ut på ett fartfyllt äventyr genom Ryme Citys neonbelysta gator för att lösa mysteriet. På vägen avslöjar de en ondskefull plan som hotar hela Pokémon-universumet.

LITE INFO OM POKÉMONS & VAD DE ÄR!
Söndag!

Fjällräv assisterade, var mest hos Mor. Höll på att organisera om en hel del och gå igenom fler lådor. Hittade ett tjockt brunt kuvert med en massa tråkigheter i. Var bland annat uppsprättade katter, tidelag, barnporr och andra otrevligheter som veganhat och perversa påhopp mot min Mor osv som SIVO-killarna hade skickat till mig över ICQ,n. Vilket jag polisanmälde och jag hade deras ICQ-nummer. Men polisen gick inte vidare med det. Detta var 1999 då jag var på SIVO och själva tyckte dessa SIVO-killarna att det var på skoj att skicka sådant på ICQ,n och göra fotomontage på mig och min Mor av pornografisk natur, vilka fotomontage jag även vid olika tillfällen sett ligga ute på anonyma sociala medier vid olika tillfällen långt senare. Hittade även detta med när SIVO-killarna hackade mitt konto på Lunarstorm och sabbade en massa och skrev dumheter till tjejer osv i mitt namn. Lunarstorm gav mig de aktuella IP-numren men polisen gjorde inget åt detta heller. Slutade använda Lunarstorm då. Hittade också en hel del mejlkonversationer mellan mig och olika ridskolor runt om i Skåne där ridskolorna uppmanade mig att polisanmäla Lars Ohlsson för de hemska lögner och perversa påhopp som han skrev om både mig och om vänner till mig på ridskolornas forum.

Blev ledsen och arg över detta, men får tänka att det är väldigt gammalt och det tillhör det förgångna. Så jag rev och slängde detta också.

Hjälpte även Mor att sortera upp en del VHS-er och hittade Mors gamla engelska språkkurs på grammofonskivor.

Tvättade också samt till kvällen så gjorde Mor och jag Flintastek tillsammans.

Måndag!

Blåräv har assisterat idag. Har handlat lite och i morgon assisterar Zebra. Då ska jag till lanthandeln och köpa ägg, frukt och grönt där. Tycker man ska stödja lanthandeln i Finja nu när det finns en.

Har varit på Elgiganten och beställt en ny skrivare till Mor men det var tydligen fel modell, så vi fick åka in igen och häva beställningen. Den modellen som Mor vill ha finns inte hos Elgiganten utan får köpas online direkt från HP.

Sett ett intressant program från vetenskapens Värld på TV om Månlandningen. Det är 50 år sedan i år!

Med bilder som inte visats förut tas vi tillbaka till den första månlandningen 1969. Vi får se tv-sändningarna från olika platser på jorden och autentiska bilder inifrån rymdkapseln Apollo 11. Kontrollrummet i Houston håller andan när Niel Armstrong tar klivet ner från stegen mot månens yta och världen följer människans största äventyr. Programledare Victoria Dyring.

Ikväll varit på Second Life och umgåtts med vänner!

Träffade en rosa Skunk och en ny liten Räv.

Samt Vargar med flera.

En grön Drake och en till Räv.

Samt en Varg till.

Med flera Furries.

Hängde med lite olika Furries.

NYHETER!

Vilda Djur!

Ilska när elefantjakt tillåts igen i Botswana!

Rymden!
Hundar!
Teknik!
Pride!
EU Valet!
Islam!
Pedofili!