Godmorgon! Smirre här.

Igår så hjälpte jag mor en hel del i hennes lägenhet med att packa upp saker från lådor och vi hittade b.la. en låda med en del köksgrejer i, men inte var den gula emaljerade grytan där i heller. Inte den stora utan den lilla med grönt handtag som mor brukade smälta smör i, när vi bodde i Norra Sandby.

Vi hittade någr saker som var mina som jag tagit hem till mig, b.la. en SMB-tröja och rökelse till mitt Inarialtare.

Har sovit några timmar nu, har drömt om vargar i natt. Jag tänker väldigt mycket på vargarna och känner stor oro och empati för dem! Drömmen var fin, drömde om att jag badade i en sjö tillsammans med vargar och att jag gosade med dem!

Igår kväll klippte jag gräs i Norra Sandby samt körde ut en del tomlådor dit, som jag ska plocka saker från skafferiet i sen! Är mycket konserver, saft, vin och sylt i skafferiet i Norra Sandby!

NEONRÄV!

Fin Sergal!

Furries vid flygplatsen!

Knasräven och blomman!

Vila en stund till.

*Kram!*