A tatch of vildnes!

Rävar är vackra, intelligenta och kloka djur!

Jag stör mig som fan på specisism, dvs dem som sätter människor högre än övriga djur!

Jag tycker det synsättet är fascism och högerextremism och inte hör hemma i ett demokratiskt och civiliserat samhälle!

Jag är uppfostrad av Yvonne Nilsson - som var min lärarinna på Dammsdal där jag gick mellan jag var 11 och 16 år, hon har uppfostrat mig med en grön ideologi och att de vilda djuren är våra bröder och systrar som man ska respektera och att de har samma värde och rättigheter som en själv!

Vi var mycket ute på lägerskolor i skogen och bildade ett Miljöparti i klassen, jobbade med vargar och allt kring vargar osv. Diskuterade djurförsök och hur man kan stoppa det och vilka föreningar som finns kring att värna djurens rättigheter!

Dessa åren präglade mig med en stark sammansvetsning med skogens vilda djur och med vargar i synnerhet, då jag började se mig själv som en varg!

I 16-17 års åldern gick jag mer över till att se på mig som en räv, dels för att det fanns rävar vid mitt barndomshem i Gumlösa och jag började låna böcker om rävar och lära mig en hel del om dem!

När jag 1997 kopplade upp mig på Internet - så hittade jag Furry Fandom och det är något av det finaste och bästa som finns!

Våren 2012 reste jag till Japan och besökte Inaritemplet utanför Kyoto och såg det som en pilgrimsresa och under mitt besök i Japan så ingick jag en andlig mognad och fick en övertygelse om vad som är mitt kall!

*Kram!*