Den Vulpina byggnaden ”Vulpatron” i centrala New Tokyo är en kolloss som är 6 290 meter hög den och är ett vulpint centrum för vulpin välfärd och teknologi.

Här finns många kontor för vulpin verksamhet och ledande inom vulpin teknik, vulpin säkerhet, vulpin polis och vulpin militär. Högteknologi och vetenskap i harmoni med naturen är det som präglar Vulpatron som är en av de största och mest avancerade byggnaderna i New Tokyo.

I den här byggnaden finns så lyxiga lägenheter för Rävarna och naturligtvis shinto-helgedomar och bland annat dojos, rejvklubbar, kasinon, spaanläggningar, badanläggningar, biografer, barer, laserdomer, restauranger, pubbar, relax anläggningar, festklubbar, dataspelsklubbar, och mer för underhållning och nöje för Rävarna.

På 4 kilometers höjd är en stor regnskogsträdgård under en stor glaskupol med regnskogar och andra vackra trädgårdar med vattenfall och bäckar samt en liten sjö. En bit natur i högteknologin för Rävarna att slappna av och finna inre frid i, helt enligt shintomodellen, här finns också några shinto-helgedomar och mycket mer fint . Samt en dojo och ett spa med bubbelpooler omgivna av körsbärsträd och annan grönska.

Byggnadens försvar!

Byggnaden har en energikraftssköld för att skydda byggnaden från attacker och har laserkanoner för att skjuta ner fiendens missiler och flygplan.

På 1,5 kilometers höjd är luckor som öppnas och innanför dessa är hangarer med F-35or och attackhelikoptrar som flyger ut och lämnar byggnaden för att försvara den och dess område.

Byggnaden har en egen antiterroriststyrka och beväpnade drönare också för försvar.

Under byggnaden!

52 meter under byggnad är stationen för New Tokyos maglev tunnelbanor och 6 linjer är knutna hit + den militära och VIP maglev tunnelbanan som har egen säkerhetsklassad station.

170 meter under byggnaden är ett kärnvapensäkert underjordiskt 9 kvadratkilometer stort komplex och det är 50 våningar djup. De 10 första våningarna är kontor och lyxiga bostäder för Rävarna. De kommande 12 våningarna är områdena för kvantdatorer och kvantservrar och cyberförsvarets stridsledningscentral samt vapenrum med mera. De kommande 6 våningarna är sjukhus och vård för rävarna. De kommande 14 våningarna är förvaringsutrymmen för mat, nödutrustning och reservservrar. De sista 6 våningarna är bland annat säkerhetskopieringsservrar och reservgeneratorer.

500 meter under bygganden är centraldatorn och teknikutvecklingsdelen samt labboratorium med mera.

890 meter under byggnaden är kylanläggningen som kyler så väl antimateriakraftverket som serverhallar och annan teknisk utrustning både i bergrummen under byggnaden och i själva byggnaden.

1300 meter under byggnaden är antimateriekraftverket och dess accelerator som ger all kraft som byggnaden behöver.