Mjuka, Gosiga och Håriga Kvalitetsrävinnor! Yumm!

GÅRDAGEN!

Sergal Nation låg nere igen i går, Typiskt att det ska vara driftstörningar med det. Grr. >:(Iaf så var jag i Luskwood och det var ju ett tag sedan jag var det, är vinter i Luskwood och jag träffade min gamle rävkmartat Tengu där! :)

Strosade runt lite i Luskwood! :)

Var sen och kollade på den nya och stora lägenheten igen, visade den för mor och Zebra! B)
Funderade lite över hur jag kan möblera och vad jag kan skaffa till det stora vardagsrummet, har ju länge velat ha en sådan här fin hörnsoffa och det finns det möjlighet till här. Samt ska byta ut det lilla gula skåpet som jag har i hallen mot en sekretär, har sett en sådan på Pingstkyrkans Second Hand och ska åka dit på lördag och se om den är kvar och i vilket skick den är samt vad den kostar! Blir perfekt att ha småsaker i och ha mobilen och handdatorn i samt ficklampa och kamera osv så det inte blir dammigt när det ligger på uppladdning! :)

På seneftermiddan så var Zebra och jag till badhuset, simmade 4 längder, dvs 100 meter och satt i yakuzzin sen! :)

Gjorde egen chili con carne med mycket vitlök och majs till kvällsmat!
Sen var på Second Life igen! :)

Var en stund på The Ark!

Träffade en trevlig rävinna också! :)

Och en drake! :)

En skunk var DJ och körde Iron Maiden låtar! B)

Dansade med en stilig och trevlig varg!

Silverräven och jag ska snart åka till Klippan för möte på Tindra! :)
*Kram!*