Hej! Jag heter Smirre, jag hårig räv med två hål i nosen! XD..... Hej! Jag heter Farejobaldo, jag hårig räv med ett hål i vardera örat! XD


Vill visa dessa fina rävar!


DAGEN!

Har spelat Call of Duty Black Ops 2 idag och det gick riktigt bra, på uppdrag 2 där jag körde fast innan så ska man smyga sig på radiokillen och ta honom som gisslan när vakterna kommer och anropa hjälp på radion, sen döda radiokillen och fly med sin kamrat och den skadade kamraten genom djungeln till stranden där befälet kommer och räddar en med helikopter.

Uppdrag 3 då så är man uppe på höga klippor och klättrar och ska svinga sig med en lina och har en specialbyggd dräkt med jetpack så när man kommer på en viss avsats så kastar man sig ut och flyger med jetpack och fladdermusvingar över det klippiga djungelområdet och landar på en annan avsats där man ska utkämpa strid och fienden har även vektorcamulfage men det syns i vapnets HUD ändå. Man ska ta sig in i den underjordiska anläggningen som är ett högteknologiskt superlabb där man ska ta sig in och stjäla något vad jag tror är antimateria.

Uppdrag 4 är i Afganistan då där man ska strida tillsammans med Mujheadinkrigare och bl.a. rida på häst och från hästryggen med en stinger skjuta ner en helikopter och slå ut Ryska stridsvagnar. Kom en bra bit på väg.

Annars idag så har Hamilton och jag gått en runda i byn, vi gick till kyrkan och sen luskade vi reda på vart AT-stationen ligger och gick en bit på Gumlösavägen.

I kväll har vi handlat och jag träffade Rickard och hans fru och dotter på Maxi.


Har byggt mer på Vulpesholm i SimCity, gjort fina poolområden och byggt flera lyxiga rävbostäder runt KarrackTower och byggt det nya It-centret SmirrTower.

Roligt att min stad växer!


*Kram!* från Smirre