Yipp! Smirre här.

Bättre från infleunsan och jag och Alfonsso har städat och fixat här hemma, dammat alla mina flygplan och även de gamla som står högst upp. De var rejält dammiga. Men nu är de som nya. ^__^

 Picachu med Jetpack!

Har uppdaterat min spelsida också och med snygga register över spelen och olika typer av spel för sig, en för PC, en för PlayStation, en för Gamecube och en för SEGA. Läst en del i Japanboken och nu är det ju inte så länge tills vi faktiskt sitter på flygplanet på väg till Soluppgångens land. ^__^

Alfonsso och jag har varit och handlat och hämtat medicin i kväll också.

Rävar är ju starkt förknippat med Japan och det finns ju kitsunes, varrävar, renamrävar, pokémonrävar osv i Japansk mytologi men dessa rävar lever tydligen i vatten! ^__^

Länk!

Chattat med kompisar i kväll också. En av mina kompisar kör stridsvagn i ett spel.

Kram från Smirre