Yipp! Räven gona furrymeet! =^.^=

Är stora saker på gång, våren 2012 var jag iväg till soluppgångens land, dvs Japan för att besöka Inaritemplet och uppleva både Tokyo och Kyoto. I år åker jag bara till Fox City men för att som aktiv eldsjäl i Furrykulturen så ska jag gå på ett riktigt Furrykonvent! Känns nervöst men ändå positivt - känner ju en handfull furries IRL men de flesta av furrisarna har jag ju bara träffat i cyberspace! ^__^

På tal om meets så har jag varit en stund på Second Life i kväll!

Ska nu inte snusa medan jag är i Fox City och inte när jag kommer hem till Foxylvanien heller, fått akupunktur idag och Joakim kom på en bra grej, nämligen att stoppa ingefära under läppen. Tänkte det kommer smaka fan men det funkar riktigt bra och man lurar kroppen att man har snus men inget nikotin så det är i ett steg för att avprogramera nikotinberoendet.

I går kollade jag och Kenneth på filmer, vi kollade på Taken bl.a. och kollade klart på Ingourios Basterds - den slutade dramatiskt, motståndsrörelsen lurade in kommunaltjänstemännen.... Förlåt, menar Naziledningen och det var Hitler själv, Göbels, Göring och de andra nissarna i en biograf och sen låste in dem och brände ner bion så alla nazisterna blev innebrända.  :-D

Sen kollade vi på Taken som också var en bra thriller och sen på kvällen kollade vi på Avatar som jag tycker är en mycket bra film! =^.^=

Kollade en del på Tv också, var bra program på Animal Planet - bl.a. Djurpolisen och på Discovery var det om att bygga Davinchi-maskiner, de bygde en "Armborstkulspruta" och den fungerade! Yay! ^___^

Hållit på att packa och fixa idag för i natt kommer Zebra hem från sin militärövning i Norrland och sen åker vi tåg tidigt i morgon från Hässlehåla till Fox City och klockan 15:00 öppnar furrykonventet! Yay! Bara några timmar sömn nu och sen frukost i morgon så sitter jag på ett tåg och är snart på mitt första riktiga furrykonvent! ^__^

Nu ska jag snart knoppa iaf.

*Kram!* från Smirre